Superczyńska EwaŻywienie i usługi gastronomiczne część 1. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: 48h
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.
Dopuszczony do użytku szkolnego.
11% rabatu
34,69 zł
39,00 zł
Dodaj
do koszyka Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem w pytaniach i odpowiedziach Zeszyt ćwiczeń Część 2
Wydawca:
eMPi2 Mariana Pietraszewskiego
wysyłka: 48h
Zeszyt ćwiczeń zawiera zestawy zadań teoretycznych i ćwiczeń praktycznych z technologii gastronomicznej z towaroznawstwem z zakresu zastosowania mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny oraz drobiu i ryb w technologii gastronomicznej, techniki w
11% rabatu
20,44 zł
23,00 zł
Dodaj
do koszyka Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem w pytaniach i zadaniach Zeszyt ćwiczeń Część 1
Wydawca:
eMPi2
wysyłka: 48h
Doskonałe materiały, które mogą być wykorzystywane do opanowania i utrwalenia wiadomości, a także jako sprawdziany wiedzy i ...książka kucharska z dobrymi, nietypowymi recepturami. Zeszyty zawierają zestawy zadań, dotyczące: w cz. 1: produk
11% rabatu
20,44 zł
23,00 zł
Dodaj
do koszyka
Doskonałe materiały, które mogą być wykorzystywane do opanowania i utrwalenia wiadomości, a także jako sprawdziany wiedzy i ...książka kucharska z dobrymi, nietypowymi recepturami. Zeszyty zawierają zestawy zadań, dotyczące: w cz. 1: produk
19% rabatu
12,21 zł
15,00 zł
niedostępny
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów. Dopuszczony do użytku szkolnego.
36% rabatu
25,01 zł
39,00 zł
niedostępny
Technologia gastronomiczna z toraroznastwem. zeszyt ćwiczeń
Wydawca:
eMPi2 Mariana Pietraszewskiego
wysyłka: niedostępny
Technologia gastronomiczna z toraroznastwem. zeszyt ćwiczeń
17% rabatu
12,46 zł
15,00 zł
niedostępny
Poradnik metodyczny do przedmiotu zasady żywienia ukierunkowany jest na przypomnienie celów nauczania tego przedmiotu zawodowego oraz wskazanie najlepszej drogi do ich osiągnięć. Służy pomocą w posługiwaniu się podręcznikiem, z którym stano
33% rabatu
10,11 zł
15,00 zł
niedostępny
Podręcznik przeznaczony dla uczniów techników i szkół policealnych kształcących w zawodzie technik żywienia i gospodarstwa domowego
20% rabatu
20,86 zł
26,00 zł
niedostępny
Podręcznik dla uczniów techników i szkół policealnych kształcących w zawodzie technik żywienia i gospodarstwa domowego.
20% rabatu
22,46 zł
28,00 zł
niedostępny
Podręcznik jest przeznaczony dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej. Zawiera podstawowe treści propagujące zdrowy styl życia, ujęte w kilku działach: znaczenie i zakres nauki o żywieniu; składniki odżywcze i ich
16% rabatu
35,30 zł
41,80 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|