Iwona Namysław

Okładka książki Procesy tech. w gastr. Kwal. T.6 ćw cz. 2 REA-WSiP
Zeszyt  ćwiczeń, przeznaczony do kształcenia praktycznego w zawodzie kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych, jest skorelowany z podręcznikiem Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2. Przedstawia zagadnienia i p
14% rabatu
56,89
65,80 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Procesy technologiczne w gastronomii REA - WSiP
Zeszyt ćwiczeń uczy praktycznych umiejętności w zakresie kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Omawia różne rodzaje procesów technologicznych w gastronomii. Kładzie duży nacisk na zasady bezpieczeństwa i przestrzeganie reguł prz
14% rabatu
56,02
64,80 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Procesy technologiczne w gastronomii. Kwalifikacja T.6
Zeszy
Procesy technologiczne w gastronomii. Kwalifikacja T.6 Zeszy
35% rabatu
42,47
65,80 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
1
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj