Czartoryska-Górska Lidia
Zeszyt ćwiczeń, przeznaczony do kształcenia praktycznego w zawodzie kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych, jest skorelowany z podręcznikiem Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2. Przedstawia zagadnienia i p
14% rabatu
56,89 zł
65,80 zł
Dodaj
do koszyka
Zeszyt ćwiczeń uczy praktycznych umiejętności w zakresie kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Omawia różne rodzaje procesów technologicznych w gastronomii. Kładzie duży nacisk na zasady bezpieczeństwa i przestrzeganie reguł prz
14% rabatu
56,02 zł
64,80 zł
Dodaj
do koszyka Język polski LO część 2. Podręcznik. Zakres podstawowy i roz
Autor:
Czartoryska-Górska Lidia
Wydawca:
Operon
wysyłka: niedostępny
Język polski LO część 2. Podręcznik. Zakres podstawowy i roz
16% rabatu
37,07 zł
43,95 zł
niedostępny
Procesy technologiczne w gastronomii. Kwalifikacja T.6
Zeszy
35% rabatu
42,47 zł
65,80 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|