Procesy technologiczne w gastronomii REA - WSiP
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
ISBN:
9788302148286
EAN:
9788302148286
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Kwalifikacja T.6
format:
17.0x24.0cm
język:
polski
liczba stron:
400
rok wydania:
2014
(0) Sprawdź recenzje
14% rabatu
56,02 zł
Cena detaliczna:
64,80 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 55,95 zł
Opis produktuZeszyt ćwiczeń uczy praktycznych umiejętności w zakresie kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Omawia różne rodzaje procesów technologicznych w gastronomii. Kładzie duży nacisk na zasady bezpieczeństwa i przestrzeganie reguł przechowywania, przygotowania i wydawania potraw. Wyjaśnia znaczenie słów i terminów stosowanych w gastronomii. Obfituje w przepisy, według których uczeń może wykonać poszczególne potrawy. Zawiera cenne wskazówki, ćwiczenia i pytania kontrolne, które sprawdzą się w przygotowaniach do egzaminu praktycznego x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|