Okładka książki Procesy technologiczne w gastronomii REA - WSiP

Procesy technologiczne w gastronomii REA - WSiP

Wydawca: WSiP
wysyłka: 48h
ISBN: 9788302148286
EAN: 9788302148286
oprawa: Miękka
podtytuł: Kwalifikacja T.6
format: 17.0x24.0cm
język: polski
liczba stron: 400
rok wydania: 2014
(0) Sprawdź recenzje
14% rabatu
56,02 zł
Cena detaliczna: 
64,80 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 55,95

Opis produktu

Zeszyt ćwiczeń uczy praktycznych umiejętności w zakresie kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Omawia różne rodzaje procesów technologicznych w gastronomii. Kładzie duży nacisk na zasady bezpieczeństwa i przestrzeganie reguł przechowywania, przygotowania i wydawania potraw. Wyjaśnia znaczenie  słów i terminów stosowanych w gastronomii. Obfituje w przepisy, według których uczeń może wykonać poszczególne potrawy. Zawiera cenne wskazówki, ćwiczenia i pytania kontrolne, które sprawdzą się w przygotowaniach do egzaminu praktycznego

x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj