Joanna Ozdarska![]()
Podręcznik Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X Planowanie żywienia i produkcji gastronomicznej ma pomóc zarówno uczniom, jak i słuchaczom kursów kwalifikacyjnych w przygotowaniu się do egzaminu zawodowego z kwalifikacji TG.16 „Organizacj
7% rabatu
46,54 zł
50,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 35,32 zł
![]() Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Autor:
Joanna Ozdarska
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: 48h
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VII Organizacja produkcji gastronomicznej jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie: Kwalifikacja TG.16. Organiza
7% rabatu
44,66 zł
48,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 32,54 zł
Liczba wyświetlanych pozycji:
![]()
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]()
Wybierz wariant produktu
|
|