Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Autor:
Joanna Ozdarska
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788389184788
EAN:
9788389184788
oprawa:
oprawa: broszurowa
format:
16,5x23,5x0,9 cm
liczba stron:
252
rok wydania:
2017
(0) Sprawdź recenzje
19% rabatu
28,50 zł
Cena detaliczna:
35,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 28,47 zł
Opis produktu
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VII Organizacja produkcji gastronomicznej jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie:
Kwalifikacja TG.16. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 2. Organizowanie produkcji gastronomicznej Uczeń: 1) przestrzega zasad planowania produkcji potraw i napojów; 2) planuje produkcję potraw i napojów; 3) kontroluje procesy produkcji potraw i napojów; 4) ocenia jakość sporządzonych potraw i napojów; 5) rozróżnia rodzaje kart menu; 6) opracowuje karty menu zawierające informacje dotyczące wartości odżywczej potraw; 7) oblicza zapotrzebowanie na surowce i półprodukty; 8) sporządza kalkulację cen potraw i napojów; 9) opracowuje receptury gastronomiczne; 10) korzysta ze specjalistycznych programów komputerowych do planowania i rozliczania produkcji gastronomicznej. x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|