Julian Piotrowski (oprac.)

Okładka książki Tradycyjne wędzenie - wieprzowiny, wołowiny...
Kompetentne wskazówki na temat domowych sposobów utrwalania mięs: solenia, peklowania i wędzenia z dokładnymi recepturami. Dzięki prezentowanej książce poznasz podstawowe zasady i metody wędzenia, prawidłową budowę wędzarni, właściwości róż
16% rabatu
25,01
29,90 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Domowy wyrób - Smakowite wędliny w.2009
Przedstawiamy Państwu książkę wprowadzającą w tajniki wędliniarstwa. Z naszego poradnika poznają Państwo wszystkie etapy przyrządzania smakowitych kiełbas, różowiutkich szyneczek, aromatycznych wędzonek, pikantnych kiszek... I nie tylko: pr
40% rabatu
35,64
59,00 zł
niedostępny
Okładka książki Wędzenie ryb
Wędzenie ryb
Wydawca: AA
wysyłka: niedostępny
Wędzone ryby - aromatyczne, jedzone jeszcze ciepłe. To właśnie po takie rarytasy ustawiają się kolejki do wędzarni nad morzem i na jeziorach. Jeśli lubicie ryby, to powiecie, że nie ma nic lepszego. Oczywiście najlepiej smakuje złowiona sam
29% rabatu
17,59
24,90 zł
niedostępny
Okładka książki Domowy wyrób - Tradycyjne wędzenie
Stop mięsopodobnym `! Coraz więcej ludzi przedkłada smak sklepowych wędzonek, baleronów i kiełbas, choćby nosiły nie wiadomo jak obiecujące imiona jak np. szynka babuni czy przysmak dziadka, na wyroby domowe. Ci, którzy na działkach czy w o
25% rabatu
18,59
24,90 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
1
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj