Okładka książki Wędzenie ryb

Wędzenie ryb

Wydawca: AA
wysyłka: niedostępny
ISBN: 9788361060505
EAN: 9788361060505
oprawa: oprawa: twarda
format: 15x21,5 cm
język: polski
liczba stron: 96
rok wydania: 2009
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
30% rabatu
17,54 zł
Cena detaliczna: 
24,90 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 17,54

Opis produktu

Wędzone ryby - aromatyczne, jedzone jeszcze ciepłe. To właśnie po takie rarytasy ustawiają się kolejki do wędzarni nad morzem i na jeziorach. Jeśli lubicie ryby, to powiecie, że nie ma nic lepszego. Oczywiście najlepiej smakuje złowiona samodzielnie, ale nie można mieć wszystkiego. Sklepy oferują solidny asortyment świeżych ryb, więc zdobycie surowca nie jest problemem. Książka powstała dla tych, którzy smakiem świeżo wędzonej ryby chcą się cieszyć zawsze, kiedy mają na to ochotę. Po raz kolejny powtórzę: nie musimy dysponować posiadłością aby wędzić. Możemy przygotować doskonałe pstrągi, okonie, dorsze, śledzie, dzwonka łososia, karpia, leszcza, flądrę, itd. mając do dyspozycji jedynie wok z pokrywą i sprawny wyciąg w kuchni.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj