Kasperek Agnieszka
Znany i lubiany podręcznik, który wprowadza uczniów w zagadnienia bezpiecznej obsługi urządzeń używanych w zakładach gastronomicznych – poprawiony i uaktualniony. Pozbawiony zbyt szczegółowych charakterystyk materiałów (okazały się niepotrz
13% rabatu
63,53 zł
73,40 zł
Dodaj
do koszyka Gastronomia t.1 Podręcznik Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii KW.T.6
wysyłka: niedostępny
Podręcznik do nauki zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz na poziomie technikum i szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Prezentuje urządzenia stosowane w branży gastronomiczne
45% rabatu
29,15 zł
53,00 zł
niedostępny
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum i szkoły policealnej.W podręczniku znajdziemy omówienie technicznych podstaw wyposażenia w gastronomii (materiały konstrukc
15% rabatu
37,33 zł
44,10 zł
niedostępny
Podręcznik do nauki zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz na poziomie technikum i szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Prezentuje urządzenia stosowane w branży gastronomiczne
17% rabatu
42,01 zł
50,40 zł
niedostępny
Poradnik metodyczny dla nauczycieli uczących w zawodzie kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego.
31% rabatu
17,22 zł
25,00 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|