Kasperek Agnieszka

Okładka książki Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii. podr.
Znany i lubiany podręcznik, który wprowadza uczniów w zagadnienia bezpiecznej obsługi urządzeń używanych w zakładach gastronomicznych – poprawiony i uaktualniony. Pozbawiony zbyt szczegółowych charakterystyk materiałów (okazały się niepotrz
13% rabatu
63,53
73,40 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Gastronomia t.1 Podręcznik Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii KW.T.6
Podręcznik do nauki zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz na poziomie technikum i szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Prezentuje urządzenia stosowane w branży gastronomiczne
45% rabatu
29,15
53,00 zł
niedostępny
Okładka książki Wyposażenie zakładów gastr. i domowych REA-WSiP
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum i szkoły policealnej.W podręczniku znajdziemy omówienie technicznych podstaw wyposażenia w gastronomii (materiały konstrukc
15% rabatu
37,33
44,10 zł
niedostępny
Okładka książki Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii REA-WSiP
Podręcznik do nauki zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz na poziomie technikum i szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Prezentuje urządzenia stosowane w branży gastronomiczne
17% rabatu
42,01
50,40 zł
niedostępny
Okładka książki Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych
Poradnik metodyczny dla nauczycieli uczących w zawodzie kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego.
31% rabatu
17,22
25,00 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
1
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj