Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych
Wydawca:
Rea
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788375443783
EAN:
9788375443783
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Poradnik metodyczny
format:
16.5x23.5cm
język:
polski
liczba stron:
154
rok wydania:
2011
(0) Sprawdź recenzje
31% rabatu
17,17 zł
Cena detaliczna:
25,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 17,17 zł
Opis produktu
Poradnik metodyczny dla nauczycieli uczących w zawodzie kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|