Małgorzata Tkaczyk

Okładka książki Organizacja pracy w hotelarstwie cz 1 REA-WSiP
Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie ,,technik hotelarstwa"". Materiał podzielono na dwie części.W części 1. zaprezentowano ogólne wiadomości o historii hotelarstwa na świecie i w Polsce z akcentem poł
15% rabatu
28,60
33,80 zł
niedostępny
Okładka książki Organizacja pracy w hotelarstwie część 1
Organizacja pracy w hotelarstwie – podręcznik przeznaczony jest dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Materiał został podzielony na dwie części. W części pierwszej zaprezentowano ogólne wiadomości o histo
37% rabatu
17,05
27,00 zł
niedostępny
Okładka książki Organizacja pracy w hotelarstwie cz 2 REA
W części drugiej omówiono:- zagadnienia z zakresu organizacji pracy i zarządzania zakładem hotelarskim według ISO,- zasady utrzymania porządku i czystości,- zasady funkcjonowania działu gastronomii hotelowej z uwzględnieniem kontroli jakośc
16% rabatu
36,31
43,00 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
1
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj