Organizacja pracy w hotelarstwie cz 2 REA
Wydawca:
Rea
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788375440218
EAN:
9788375440218
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Podręcznik do nauki zawodu Technik Hotelarstwa
format:
17.0x24.0cm
język:
polski
liczba stron:
270
rok wydania:
2015
(0) Sprawdź recenzje
15% rabatu
36,40 zł
Cena detaliczna:
43,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 36,31 zł
Opis produktu
W części drugiej omówiono:- zagadnienia z zakresu organizacji pracy i zarządzania zakładem hotelarskim według ISO,- zasady utrzymania porządku i czystości,- zasady funkcjonowania działu gastronomii hotelowej z uwzględnieniem kontroli jakości żywieniowej, zgodnie z zasadami HACCP,- współpracę z biurami podróży,- charakterystykę parterowej części zakładu ze szczególnym uwzględnieniem działu recepcji.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|