![]() Płetwa Rekina i Syczuański Pieprz
Autor:
Fuchsia Dunlop
Wydawca:
Świat Książki
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788324723775
EAN:
9788324723775
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Słodko-kwaśny pamiętnik kulinarny z Chin
format:
14.5x20.5cm
język:
polski
liczba stron:
352
rok wydania:
2011
(0) Sprawdź recenzje
44% rabatu
8,34 zł
Cena detaliczna:
14,99 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 8,34 zł
Opis produktuZasady bezpieczeństwa
Niezwykłe połączenie książki kulinarnej, podróżniczej i obyczajowej. Autorka, miłośniczka i znawczyni kuchni chińskiej, uchodzi za prawdziwego eksperta w tej dziedzinie. Mnóstwo barwnych anegdot, ciekawostek i przepisy: od popularnych makaronów z wieprzowiną i frutti di mare po... pieczonego węża. Jak pisze autorka: to także opowieść o młodej Brytyjce, która wyjechała do Chin i jadła wszystko, niekiedy z zaskakującymi konsekwencjami...
x
![]() ![]()
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]()
Wybierz wariant produktu
|