pod red. Francesca Badi
Kompletne kompendium, bogate w informacje i opatrzone ilustracjami, które zachęca do nauki przygotowywania bazowych produktów cukierniczych oraz wspaniałych domowych deserów. Uzupełnieniem książki jest wybór przepisów na niezwykle smakowite
45% rabatu
19,25 zł
35,00 zł
niedostępny
Czekolada. Ponad 100 przepisów na ciasta, kremy
Autor:
pod red. Francesca Badi
Omar Busi
Wydawca:
Jedność
wysyłka: niedostępny
Apetyczna książka napisana z myślą o tych, którzy pragną nauczyć się sztuki czekoladnictwa od samych mistrzów i wykonać we własnej kuchni musy, praliny, ciasta i dekoracje, wszystko na bazie czekolady.
Dzięki poradom Omara Busi, znanego cu
45% rabatu
19,25 zł
35,00 zł
niedostępny
Szkoła gotowania krok po kroku dla każdego!Jak zrobić klasyczne ravioli? Jaka jest różnica pomiędzy pappardelle a tagliatelle? Jak przygotowuje się pesto genovese?Dzięki tej książce dla wszystkich, nawet tych najmniej doświadczonych kucharz
45% rabatu
15,95 zł
29,00 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|