Pasta i basta! 150 przepisów na sosy i makarony
Wydawca:
Jedność
wysyłka: niedostępny
ISBN:
978-83-7971-040-9
EAN:
9788379710409
oprawa:
Miękka
format:
19,5x24 cm
język:
polski
liczba stron:
256
rok wydania:
2015
(0) Sprawdź recenzje
45% rabatu
15,95 zł
Cena detaliczna:
29,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 15,96 zł
Opis produktu
Szkoła gotowania krok po kroku dla każdego!Jak zrobić klasyczne ravioli? Jaka jest różnica pomiędzy pappardelle a tagliatelle? Jak przygotowuje się pesto genovese?Dzięki tej książce dla wszystkich, nawet tych najmniej doświadczonych kucharzy, niezwykle łatwe stanie się przyrządzanie w domu apetycznych dań prosto z Włoch. Zapraszamy Was zatem wyposażonych w fartuszek kuchenny, stolnicę i wałek do ciasta na lekcję zagniatania, wałkowania, lepienia, doprawianiaTo szczegółowa, kompletna szkoła gotowania, prezentująca i te podstawowe, i bardziej zaawansowane techniki, dzięki której można nauczyć się przygotowywać w domu świeży makaron, w każdej formie i w wielu kolorach.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|