Sikora Tadeusz
Bezpieczeństwo żywności jest dla współczesnego konsumenta najważniejszą cechą, której oczekuje od nabywanej i konsumowanej żywności. Sfera zapewnienia tego bezpieczeństwa jest obecnie ściśle regulowana normami prawa unijnego i krajowego. W
27% rabatu
39,95 zł
55,00 zł
Dodaj
do koszyka
Książka ukazuje pionierskie spojrzenie na zarządzanie jakością wyrobami medycznymi na przykładzie stentów naczyniowych do tętnicy udowej powierzchownej. Zaprezentowano interdyscyplinarne podejście z zakresu zarządzania jakością produktu ora
21% rabatu
51,12 zł
65,00 zł
niedostępny
Obsługa klienta Elementy towaroznawstwa WSiP
Autor:
Sikora Tadeusz
Giemza Mariusz
Wydawca:
WSiP
wysyłka: niedostępny
Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów liceum profilowanego o profilu usługowo-gospodarczym do bloku tematycznego; Obsługa klienta.iono w nim system klasyfikacji towarów i usług oraz sposoby dobierania towaru do odpowiedniej grupy, podano
15% rabatu
20,32 zł
24,00 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|