Sikora Tadeusz

Okładka książki Zarządzanie bezpieczeństwem żywności
Bezpieczeństwo żywności jest dla współczesnego konsumenta najważniejszą cechą, której oczekuje od nabywanej i konsumowanej żywności. Sfera zapewnienia tego bezpieczeństwa jest obecnie ściśle regulowana normami prawa unijnego i krajowego. W
27% rabatu
39,95
55,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Jakość wyrobu medycznego jako deteminanta jego wyboru
Książka ukazuje pionierskie spojrzenie na zarządzanie jakością wyrobami medycznymi na przykładzie stentów naczyniowych do tętnicy udowej powierzchownej. Zaprezentowano interdyscyplinarne podejście z zakresu zarządzania jakością produktu ora
21% rabatu
51,12
65,00 zł
niedostępny
Okładka książki Obsługa klienta Elementy towaroznawstwa  WSiP
Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów liceum profilowanego o profilu usługowo-gospodarczym do bloku tematycznego; Obsługa klienta.iono w nim system klasyfikacji towarów i usług oraz sposoby dobierania towaru do odpowiedniej grupy, podano
15% rabatu
20,32
24,00 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
1
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj