Skrzypek AnnaEgzamin zawodowy. Technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz
Autor:
Skrzypek Anna
Wydawca:
SBM
wysyłka: niedostępny
Książka Egzamin zawodowy. Technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz to kompendium wiedzy, które pozwala bez wysiłku i stresu przygotować się do pisemnego egzaminu zawodowego w kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań.
41% rabatu
17,25 zł
29,00 zł
niedostępny
Przedmiotem badań jest Partia Europejskich Socjalistów (PES), byt polityczny zaistniały na styku szczycącego się dwustuletnią tradycją ruchu socjalistycznego i jednoczącej się przez ostatnie pół wieku Europy. Fenomen jednoczenia to coraz wy
31% rabatu
34,04 zł
49,00 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|