SODERIN G.

Okładka książki Vademecum domowego wypieku pieczywa REA
Vademecum domowego wypieku pieczywa REA
Autor: SODERIN G.
Wydawca: Rea
wysyłka: niedostępny
Znajdziemy tu zarówno historię i opis procesu wypieku pieczywa jak i 60 ciekawych przepisów. Dowiemy się, jak upiec bajgle, bagietki, croissanty, niemiecki chleb z bakaliami czy chleb czarny żytni i szwedzki razowiec Kavring, ale i bardziej
48% rabatu
18,15
34,90 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 18,15
Liczba wyświetlanych pozycji:
1
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj