Vademecum domowego wypieku pieczywa REA
Autor:
SODERIN G.
Wydawca:
Rea
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788375442113
EAN:
9788375442113
oprawa:
Twarda
podtytuł:
Przepisy, podpowiedzi, ciekawostki.
format:
19.5x24.5cm
język:
polski
liczba stron:
142
rok wydania:
2010
(0) Sprawdź recenzje
48% rabatu
18,15 zł
Cena detaliczna:
34,90 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 18,15 zł
Opis produktuZasady bezpieczeństwa
Znajdziemy tu zarówno historię i opis procesu wypieku pieczywa jak i 60 ciekawych przepisów. Dowiemy się, jak upiec bajgle, bagietki, croissanty, niemiecki chleb z bakaliami czy chleb czarny żytni i szwedzki razowiec Kavring, ale i bardziej orientalne przysmaki, np. chleb z papryczkami jalapeno i cheddarem, chleb ze szpinakiem lub z pomidorami czy focaccię. Z kolei miłośnicy pieczywa lekkiego znajdą tu przepisy na różne rodzaje chleba chrupkiego.Z przepisów mogą korzystać zarówno osoby początkujące jak i bardziej zaawansowane w pieczeniu chleba. Kiedy już nauczysz się podstaw wypieku chleba, możesz eksperymentować z nim w nieskończoność!
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|