Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.1
Autor:
Praca zbiorowa
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: 48h
ISBN:
9788366796096
EAN:
9788366796096
oprawa:
oprawa: broszurowa
format:
238x163 mm
liczba stron:
290
rok wydania:
2024
(0) Sprawdź recenzje
11% rabatu
46,36 zł
Cena detaliczna:
52,00 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 42,30 zł
Opis produktuTechnologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 1. Kw. HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań Wobec zmian, które nastąpiły w podstawach programowych i programach nauczania zmieniliśmy tytuł podręcznika Żywienie i usługi gastronomiczne cz. 1 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem na Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 1 Kwalifikacja HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań. Treść podręcznika pozostała bez zmian. x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|