TRADYCYJNY SMAKDestylaty alkoholowe z owoców
Autor:
Hagmann Klaus
Birgit Essich
Wydawca:
Multico
wysyłka: niedostępny
Kto choć raz miał do czynienia z przygotowaniem surowca, destylacją i smakowaniem destylatów z owoców, ten chętnie będzie do tego wracał. Książka ta przedstawia proces wytwarzania destylatów alkoholowych z owoców oraz najważniejsze informac
45% rabatu
19,25 zł
35,00 zł
niedostępny
Sery, masło, jogurt, kefir
Autor:
Hanreich Lotte
Zeltner Edith
Wydawca:
Multico
wysyłka: niedostępny
Untitled document Jak samodzielnie zrobić ser z mleka krowiego, owczego lub koziego? Smak domowego masła, sera czy twarożku jest wyjątkowy. Wystarczy dobrej jakości mleko, niezbędne dodatki oraz sprawdzony przepis, by samemu wyprodukować do
40% rabatu
21,05 zł
35,00 zł
niedostępny
Untitled document Jak przyrządzić smakowite potrawy na ognisku? Trzask płonącego drewna, zapach dymu i smakowitych potraw w każdym wywołuje pozytywne skojarzenia. Ale gotowanie w plenerze to coś więcej. To znakomita okazja do aktywnego spęd
40% rabatu
21,05 zł
35,00 zł
niedostępny
Ryby. Wędzenie, grillowanie, marynowanie
Autor:
Wolfgang Hauer
Wydawca:
Multico
wysyłka: niedostępny
Untitled documentJak wędzić, grillować, marynować ryby? Świeżo wędzone ryby mają niepowtarzalny smak, zwłaszcza gdy trafią na talerz jeszcze gorące. Marynowanie ryb to doskonały sposób na dodanie smaku i aromatu rybom smażonym, pieczonym cz
45% rabatu
19,25 zł
35,00 zł
niedostępny
Jak zrobić dobre wino? Samodzielny wyrób win gronowych i owocowych sprawia ogromną przyjemność. We własnej piwnicy, bez specjalnego wyposażenia technicznego i unikając nadmiernego dodatku środków chemicznych, możemy bez trudu zrobić smaczne
40% rabatu
21,05 zł
35,00 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|