Mięso i inne przysmaki z ogniska
Autor:
Bothe Carsten
Wydawca:
Multico
wysyłka: niedostępny
ISBN:
8370737627
EAN:
9788370737627
oprawa:
oprawa twarda
format:
14,9 x 20,9 cm
język:
polski
Seria:
TRADYCYJNY SMAK
liczba stron:
120
rok wydania:
2009
(0) Sprawdź recenzje
40% rabatu
21,05 zł
Cena detaliczna:
35,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 20,98 zł
Opis produktu
Untitled document Jak przyrządzić smakowite potrawy na ognisku? Trzask płonącego drewna, zapach dymu i smakowitych potraw w każdym wywołuje pozytywne skojarzenia. Ale gotowanie w plenerze to coś więcej. To znakomita okazja do aktywnego spędzenia czasu z rodziną i przyjaciółmi. Warto poznać oryginalne sposoby przyrządzania smakołyków na ognisku. Spróbuj przygotować wyjątkowy posiłek na świeżym powietrzu. Przekonaj się, że najprostsza potrawa smakuje wybornie pod gołym niebem. Przeczytaj i wypróbuj!♦Jak przygotować, podtrzymać i bezpiecznie zgasić ognisko♦Jakie garnki i inne akcesoria mogą się przydać ♦Jak najlepiej piec w żarze i nad żarem♦Jak gotować i piec na ogniu ♦60 oryginalnych przepisów kuchni plenerowej Teraz już wiesz, co jest potrzebne do gotowania w plenerze. Zaproś przyjaciół i do dzieła!
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|