WSiP

Okładka książki Testy i zad. prakt. Tech. handlowiec kwal. A.18
Testy i zadania praktyczne opracowane zgodnie ze standardami wymagań egzaminacyjnych oraz obecną strukturą egzaminu z kwalifikacji dla zawodów technik handlowiec, sprzedawca, technik księgarstwa, realizujące treści z kwalifikacji A. 18 (Pro
35% rabatu
26,43
40,50 zł
niedostępny
Okładka książki Testy i zad. prakt. Tech. hotelarstwa kwal. T.11
Publikacja zawiera 5 zestawów testowych przygotowujących do egzaminu zawodowego potwierdzającego kwalifikację T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji) w zawodzie technik hotelarstwa. Każdy zestaw składa się z 40 zadań testowych i zad
35% rabatu
26,43
40,50 zł
niedostępny
Okładka książki Podstawy ekspl. maszyn i urzadz  Legutko  WSiP
W podręczniku podano najistotniejsze terminy oraz wiadomości na temat fizykochemicznych podstaw eksploatacji maszyn (tarcie, zużywanie się części maszyn; smarowanie). Omówiono cel diagnozowania technicznego, sygnały i badania diagnostyczne,
16% rabatu
34,46
40,80 zł
niedostępny
Okładka książki Projektowanie fryzur
Podręcznik do nauki zawodu technik usług fryzjerskich realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji A.23 (Wykonywanie projektów fryzur). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności projektowania różnych rodzajów fryzur, zestawień kolorystycz
16% rabatu
33,15
39,30 zł
niedostępny
Okładka książki Diagnoza gotowości dziecka do podj. nauki KP WSiP
Diagnoza gotowości dziecka do podjęcia nauki szkolnej. Karty pracy"" to ćwiczenia i zadania, które pomogą w poznaniu stopnia gotowości dziecka do podjęcia nauki w szkole. Przeprowadzenie zajęć diagnostycznych cztery razy w ciągu roku da sza
5% rabatu
14,32
15,00 zł
niedostępny
Okładka książki Produkcja Zwierzęca cz. 3 REA-WSiP
Podręcznik stanowi kompendium podstawowej, istotnej dla technika rolnika wiedzy z zakresu produkcji zwierzęcej, która pomoże ukształtować profesjonalne umiejętności i podstawy zawodowe. Wiedza z zakresu przedmiotu produkcja zwierzęca jest p
20% rabatu
28,73
35,80 zł
niedostępny
Okładka książki Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 3
Podręcznik do nauki zawodów kucharzoraz technik żywienia i usług gastronomicznychrealizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6(Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do właści
42% rabatu
44,08
76,60 zł
niedostępny
Okładka książki Metoda 18 struktur wyrazowych cz.1 i 2  WSIP
Zeszyt ćwiczeń jest przeznaczony dla ucznia i służy praktycznemu usprawnianiu czytania i pisania. Zawiera napisane pismem odręcznym suwaki literowe i wprawki do poszczególnych części oryginalnej metody 18 struktur wyrazowych. Obejmuje wyraz
16% rabatu
18,66
22,10 zł
niedostępny
Okładka książki Wojna o biały fartuch
Wojna o biały fartuch
Wydawca: WSiP
wysyłka: niedostępny
Jedna z serii książeczek dla dzieci poruszających ważne problemy wychowawcze, o których warto rozmawiać w domu i w przedszkolu.
16% rabatu
12,92
15,30 zł
niedostępny
Okładka książki Co jest najważniejsze w kłótni?
Głównymi bohaterami książeczek są dzieci z przedszkola Żagielek i Plastelinek - ożywiony ludzik z plasteliny, który potrafi być obiektywny w osądzaniu spraw i problemów. Mali bohaterowie są charakterystyczni i bardzo różni, co pomaga znaleź
16% rabatu
13,01
15,40 zł
niedostępny
Okładka książki Elementy urządzeni i układy automatyki Kostro WSiP
Publikacja jest przeznaczona dla uczniów klas IV i V technikum elektronicznego, specjalność: elektryczna i elektroniczna automatyka przemysłowa. Omówiono w niej elementy nastawcze i urządzenia pomiarowe, przetworniki, wzmacniacze, siłowniki
13% rabatu
36,65
41,90 zł
niedostępny
Okładka książki Sprawozdawczość i analiza finansowa
Podręcznik do nauki zawodu technik ekonomista realizujący treści z zakresu 3 części kwalifikacji A.36 (Sporządzanie sprawozdania finansowego i przeprowadzanie analizy finansowej). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności związanych z przygotow
18% rabatu
33,35
40,50 zł
niedostępny
Okładka książki Matematyka LO Poznać... 2 zb Z.P NPP w.2013 WSiP
Zbiór zadań jest uzupełnieniem podręcznikaMatematyka. Poznać, zrozumieć. Kształcenie w zakresie podstawowymdla uczniów klasy 2. liceum i technikum. Przeznaczony jest dla tych, którzy chcą przez rozwiązywanie zadań zdobyć i utrwalić umiejętn
45% rabatu
20,30
36,90 zł
niedostępny
Okładka książki Język angielski zawodowy w gastronomii ćw.
Zeszyt ćwiczeń do nauki języka angielskiego zawodowego w gastronomii obejmuje następujące treści: zawody i czynności w branży gastronomicznej, produkty spożywcze i dania, procesy technologiczne, akcesoria i urządzenia gastronomiczne, przygo
16% rabatu
31,12
36,90 zł
niedostępny
Okładka książki Egzamin zawodowy - Technik Ekonomista w.2010 WSiP
Wydanie zmienione zbioru zadań przygotowującego do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie technik ekonomista przeprowadzanego z wykorzystaniem systemu InsERT GT zawiera: 5 zestawów zadań testowych i praktycznych testy wielokrotne
15% rabatu
29,47
34,80 zł
niedostępny
Okładka książki Maszyny i urządzenia górnicze część 1 REA-WSiP
Podręcznik przeznaczony do nauczania zawodu ,,technik górnictwa podziemnego"" dostarcza niezbędnej wiedzy z zakresu budowy i obsługi maszyn i urządzeń górniczych, podaje informacje dotyczące systemu technicznego stanowiącego podstawę działa
18% rabatu
48,42
58,80 zł
niedostępny
Okładka książki Technologia gastronom. z towarozn. 3 REA-WSiP
Podręcznik składa się z trzech części, jest przeznaczony dla techników i szkół policealnych kształcących w zawodzie ,,kucharz"".Jest poświęcony potrawom półmięsnym, jarskim, zakąskom zimnym i gorącym, deserom i napojom. Zaprezentowano w nim
16% rabatu
39,27
46,50 zł
niedostępny
Okładka książki Wyposażenie tech. zakładów gastr. ZSZ REA-WSiP
Podręcznik opracowano zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie ,,kucharz małej gastronomii"". Treści obejmują następujące działy: instalacje elektryczne, wodno-kanalizacyjne i wentylacyjne, materiały konstrukcyjne stosowane w ur
18% rabatu
33,19
40,30 zł
niedostępny
Okładka książki Obsługa ruchu turystycznego część 2 Podr. REA-WSiP
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej na poziomie technikum i szkoły policealnej. Materiał został podzielony na trzy części. W części drugiej przedstawiono:- bazę gastronomiczną w turystyce,- transport w turys
17% rabatu
31,79
38,40 zł
niedostępny
Okładka książki Podstawy turystyki REA-WSiP
Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie ,,technik obsługi turystycznej"". Mogą z niego korzystać również uczniowie szkół hotelarskich, studenci oraz osoby zainteresowane zagadnieniami krajowego i międzyna
16% rabatu
35,32
41,80 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
77
78
79
80
81
100
Idź do strony:
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj