WSiPTesty i zad. prakt. Tech. handlowiec kwal. A.18
Autor:
Donata Andrzejczak
Wydawca:
WSiP
wysyłka: niedostępny
Testy i zadania praktyczne opracowane zgodnie ze standardami wymagań egzaminacyjnych oraz obecną strukturą egzaminu z kwalifikacji dla zawodów technik handlowiec, sprzedawca, technik księgarstwa, realizujące treści z kwalifikacji A. 18 (Pro
35% rabatu
26,43 zł
40,50 zł
niedostępny
Testy i zad. prakt. Tech. hotelarstwa kwal. T.11
Autor:
Andrzej Rudziński
Wydawca:
WSiP
wysyłka: niedostępny
Publikacja zawiera 5 zestawów testowych przygotowujących do egzaminu zawodowego potwierdzającego kwalifikację T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji) w zawodzie technik hotelarstwa. Każdy zestaw składa się z 40 zadań testowych i zad
35% rabatu
26,43 zł
40,50 zł
niedostępny
Podstawy ekspl. maszyn i urzadz Legutko WSiP
Autor:
Stanisław Legutko
Wydawca:
WSiP
wysyłka: niedostępny
W podręczniku podano najistotniejsze terminy oraz wiadomości na temat fizykochemicznych podstaw eksploatacji maszyn (tarcie, zużywanie się części maszyn; smarowanie). Omówiono cel diagnozowania technicznego, sygnały i badania diagnostyczne,
16% rabatu
34,46 zł
40,80 zł
niedostępny
Podręcznik do nauki zawodu technik usług fryzjerskich realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji A.23 (Wykonywanie projektów fryzur). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności projektowania różnych rodzajów fryzur, zestawień kolorystycz
16% rabatu
33,15 zł
39,30 zł
niedostępny
Diagnoza gotowości dziecka do podjęcia nauki szkolnej. Karty pracy"" to ćwiczenia i zadania, które pomogą w poznaniu stopnia gotowości dziecka do podjęcia nauki w szkole. Przeprowadzenie zajęć diagnostycznych cztery razy w ciągu roku da sza
5% rabatu
14,32 zł
15,00 zł
niedostępny
Produkcja Zwierzęca cz. 3 REA-WSiP
Autor:
Elżbieta Bombik
Stanisław Kond
Wydawca:
WSiP
wysyłka: niedostępny
Podręcznik stanowi kompendium podstawowej, istotnej dla technika rolnika wiedzy z zakresu produkcji zwierzęcej, która pomoże ukształtować profesjonalne umiejętności i podstawy zawodowe. Wiedza z zakresu przedmiotu produkcja zwierzęca jest p
20% rabatu
28,73 zł
35,80 zł
niedostępny
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 3
Autor:
Zienkiewicz Marzanna Teresa
Wydawca:
WSiP
wysyłka: niedostępny
Podręcznik do nauki zawodów kucharzoraz technik żywienia i usług gastronomicznychrealizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6(Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do właści
42% rabatu
44,08 zł
76,60 zł
niedostępny
Metoda 18 struktur wyrazowych cz.1 i 2 WSIP
Autor:
Kujawa Ewa
Kurzyna Maria
Wydawca:
WSiP
wysyłka: niedostępny
Zeszyt ćwiczeń jest przeznaczony dla ucznia i służy praktycznemu usprawnianiu czytania i pisania. Zawiera napisane pismem odręcznym suwaki literowe i wprawki do poszczególnych części oryginalnej metody 18 struktur wyrazowych. Obejmuje wyraz
16% rabatu
18,66 zł
22,10 zł
niedostępny
Jedna z serii książeczek dla dzieci poruszających ważne problemy wychowawcze, o których warto rozmawiać w domu i w przedszkolu.
16% rabatu
12,92 zł
15,30 zł
niedostępny
Co jest najważniejsze w kłótni?
Autor:
Roksana Jędrzejewska-Wróbel
Wydawca:
WSiP
wysyłka: niedostępny
Głównymi bohaterami książeczek są dzieci z przedszkola Żagielek i Plastelinek - ożywiony ludzik z plasteliny, który potrafi być obiektywny w osądzaniu spraw i problemów. Mali bohaterowie są charakterystyczni i bardzo różni, co pomaga znaleź
16% rabatu
13,01 zł
15,40 zł
niedostępny
Elementy urządzeni i układy automatyki Kostro WSiP
Autor:
Kostrowicki Jerzy
Wydawca:
WSiP
wysyłka: niedostępny
Publikacja jest przeznaczona dla uczniów klas IV i V technikum elektronicznego, specjalność: elektryczna i elektroniczna automatyka przemysłowa. Omówiono w niej elementy nastawcze i urządzenia pomiarowe, przetworniki, wzmacniacze, siłowniki
13% rabatu
36,65 zł
41,90 zł
niedostępny
Sprawozdawczość i analiza finansowa
Autor:
Grażyna Borowska
Irena Frymark
Wydawca:
WSiP
wysyłka: niedostępny
Podręcznik do nauki zawodu technik ekonomista realizujący treści z zakresu 3 części kwalifikacji A.36 (Sporządzanie sprawozdania finansowego i przeprowadzanie analizy finansowej). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności związanych z przygotow
18% rabatu
33,35 zł
40,50 zł
niedostępny
Zbiór zadań jest uzupełnieniem podręcznikaMatematyka. Poznać, zrozumieć. Kształcenie w zakresie podstawowymdla uczniów klasy 2. liceum i technikum. Przeznaczony jest dla tych, którzy chcą przez rozwiązywanie zadań zdobyć i utrwalić umiejętn
45% rabatu
20,30 zł
36,90 zł
niedostępny
Język angielski zawodowy w gastronomii ćw.
Autor:
Rafał Sarna
Sarna Katarzyna
Wydawca:
WSiP
wysyłka: niedostępny
Zeszyt ćwiczeń do nauki języka angielskiego zawodowego w gastronomii obejmuje następujące treści: zawody i czynności w branży gastronomicznej, produkty spożywcze i dania, procesy technologiczne, akcesoria i urządzenia gastronomiczne, przygo
16% rabatu
31,12 zł
36,90 zł
niedostępny
Wydanie zmienione zbioru zadań przygotowującego do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie technik ekonomista przeprowadzanego z wykorzystaniem systemu InsERT GT zawiera:
5 zestawów zadań testowych i praktycznych
testy wielokrotne
15% rabatu
29,47 zł
34,80 zł
niedostępny
Maszyny i urządzenia górnicze część 1 REA-WSiP
Autor:
Stefan Wyciszczok
Wydawca:
WSiP
wysyłka: niedostępny
Podręcznik przeznaczony do nauczania zawodu ,,technik górnictwa podziemnego"" dostarcza niezbędnej wiedzy z zakresu budowy i obsługi maszyn i urządzeń górniczych, podaje informacje dotyczące systemu technicznego stanowiącego podstawę działa
18% rabatu
48,42 zł
58,80 zł
niedostępny
Technologia gastronom. z towarozn. 3 REA-WSiP
Autor:
Małgorzata Konarzewska
Wydawca:
WSiP
wysyłka: niedostępny
Podręcznik składa się z trzech części, jest przeznaczony dla techników i szkół policealnych kształcących w zawodzie ,,kucharz"".Jest poświęcony potrawom półmięsnym, jarskim, zakąskom zimnym i gorącym, deserom i napojom. Zaprezentowano w nim
16% rabatu
39,27 zł
46,50 zł
niedostępny
Podręcznik opracowano zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie ,,kucharz małej gastronomii"". Treści obejmują następujące działy: instalacje elektryczne, wodno-kanalizacyjne i wentylacyjne, materiały konstrukcyjne stosowane w ur
18% rabatu
33,19 zł
40,30 zł
niedostępny
Obsługa ruchu turystycznego część 2 Podr. REA-WSiP
Autor:
Maria Peć
Michniewicz Iwona
Wydawca:
WSiP
wysyłka: niedostępny
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej na poziomie technikum i szkoły policealnej. Materiał został podzielony na trzy części. W części drugiej przedstawiono:- bazę gastronomiczną w turystyce,- transport w turys
17% rabatu
31,79 zł
38,40 zł
niedostępny
Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie ,,technik obsługi turystycznej"". Mogą z niego korzystać również uczniowie szkół hotelarskich, studenci oraz osoby zainteresowane zagadnieniami krajowego i międzyna
16% rabatu
35,32 zł
41,80 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
Idź do strony:
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|