Technologia gastr. z towar.. 2 ZSZ REA-WSiP
Wydawca:
WSiP
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788302141058
EAN:
9788302141058
oprawa:
oprawa: broszurowa
format:
20,5x26 cm
liczba stron:
208
rok wydania:
2013
(0) Sprawdź recenzje
17% rabatu
35,33 zł
Cena detaliczna:
42,60 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 35,33 zł
Opis produktu
Część 2. podręcznika obejmuje następujące zagadnienia: mięso, drób, ryby, zakąski, napoje, potrawywegetariańskie i jarskie, kuchnia staropolska, polska współczesna i kuchnie regionalne.Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym, wzbogacony dużą liczbą ilustracji, schematów, fotografii i receptur, pozwoli uczniowi na szybkie i efektywne przyswojenie wiedzy zarówno teoretycznej, jak i praktycznej. W podręczniku uwzględniono standardy wymagańegzaminacyjnych. Opracowano go zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie ,,kucharz małej gastronomii"".
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|