Małgorzata KonarzewskaTechnik żywienia i usług gastro. Kwal.HGT.02. cz.2
Autor:
Małgorzata Konarzewska
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
Znany i lubiany podręcznik dostosowany do podstawy programowej z 2019 r. omawia dokładnie procesy przyrządzania ciast, zup, sosów oraz zakąsek zimnych i gorących. Opisuje także rodzaje mięs i ich wykorzystanie w gastronomii. Przedstawia zas
13% rabatu
66,64 zł
77,00 zł
Dodaj
do koszyka Technik żyw. i usług gastro.Kwal. HGT.02 cz.1 WSIP
Autor:
Małgorzata Konarzewska
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
Znany i lubiany podręcznik dostosowany do podstawy programowej z 2019 r. omawia starannie surowce stosowane w gastronomii, kładzie przy tym duży nacisk na uwypuklone w nowej podstawie przyprawy oraz tłuszcze. Przedstawia zasady racjonalnego
13% rabatu
66,64 zł
77,00 zł
Dodaj
do koszyka Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Gastronomia Po
Autor:
Małgorzata Konarzewska
Wydawca:
WSiP
wysyłka: niedostępny
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Gastronomia Po
17% rabatu
40,86 zł
49,20 zł
niedostępny
Część 2. podręcznika obejmuje następujące zagadnienia: mięso, drób, ryby, zakąski, napoje, potrawywegetariańskie i jarskie, kuchnia staropolska, polska współczesna i kuchnie regionalne.Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i meto
17% rabatu
35,42 zł
42,60 zł
niedostępny
Technologia gastronom. z towar. Gastronomia REA
Autor:
Małgorzata Konarzewska
Wydawca:
WSiP
wysyłka: niedostępny
Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Prezentuje wiedzę z zakresu be
17% rabatu
38,55 zł
46,50 zł
niedostępny
Technologia gastronom. z towarozn. 3 REA-WSiP
Autor:
Małgorzata Konarzewska
Wydawca:
WSiP
wysyłka: niedostępny
Podręcznik składa się z trzech części, jest przeznaczony dla techników i szkół policealnych kształcących w zawodzie ,,kucharz"".Jest poświęcony potrawom półmięsnym, jarskim, zakąskom zimnym i gorącym, deserom i napojom. Zaprezentowano w nim
15% rabatu
39,37 zł
46,50 zł
niedostępny
Podręcznik opracowano zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie ,,kucharz małej gastronomii"". Treści obejmują następujące działy: instalacje elektryczne, wodno-kanalizacyjne i wentylacyjne, materiały konstrukcyjne stosowane w ur
17% rabatu
33,27 zł
40,30 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|