Małgorzata Konarzewska

Okładka książki Technik żywienia i usług gastro. Kwal.HGT.02. cz.2
Znany i lubiany podręcznik dostosowany do podstawy programowej z 2019 r. omawia dokładnie procesy przyrządzania ciast, zup, sosów oraz zakąsek zimnych i gorących. Opisuje także rodzaje mięs i ich wykorzystanie w gastronomii. Przedstawia zas
13% rabatu
66,64
77,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Technik żyw. i usług gastro.Kwal. HGT.02 cz.1 WSIP
Znany i lubiany podręcznik dostosowany do podstawy programowej z 2019 r. omawia starannie surowce stosowane w gastronomii, kładzie przy tym duży nacisk na uwypuklone w nowej podstawie przyprawy oraz tłuszcze. Przedstawia zasady racjonalnego
13% rabatu
66,64
77,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Gastronomia Po
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Gastronomia Po
17% rabatu
40,86
49,20 zł
niedostępny
Okładka książki Technologia gastr. z towar.. 2 ZSZ REA-WSiP
Część 2. podręcznika obejmuje następujące zagadnienia: mięso, drób, ryby, zakąski, napoje, potrawywegetariańskie i jarskie, kuchnia staropolska, polska współczesna i kuchnie regionalne.Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i meto
17% rabatu
35,42
42,60 zł
niedostępny
Okładka książki Technologia gastronom. z towar. Gastronomia  REA
Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Prezentuje wiedzę z zakresu be
17% rabatu
38,55
46,50 zł
niedostępny
Okładka książki Technologia gastronom. z towarozn. 3 REA-WSiP
Podręcznik składa się z trzech części, jest przeznaczony dla techników i szkół policealnych kształcących w zawodzie ,,kucharz"".Jest poświęcony potrawom półmięsnym, jarskim, zakąskom zimnym i gorącym, deserom i napojom. Zaprezentowano w nim
15% rabatu
39,37
46,50 zł
niedostępny
Okładka książki Wyposażenie tech. zakładów gastr. ZSZ REA-WSiP
Podręcznik opracowano zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie ,,kucharz małej gastronomii"". Treści obejmują następujące działy: instalacje elektryczne, wodno-kanalizacyjne i wentylacyjne, materiały konstrukcyjne stosowane w ur
17% rabatu
33,27
40,30 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
1
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj