Żywienie w chorobach nowotworowych PZWL
                            Autor:
                            
                                        Zofia Wieczorek-Chełmińska
                            
                         
                    
                        Wydawca: 
                                    PZWL
                        
                     
                wysyłka: 48h 
                        
                            ISBN:
                            
9788320043471                            
                         
                        
                            EAN:
                            
9788320043471                            
                         
                        
                            oprawa:
                            
oprawa: broszurowa                            
                         
                        
                            format:
                            
205x148 mm                            
                         
                        
                            język:
                            
polski                            
                         
                                        
                            liczba stron:
                            
232                            
                         
                        
                            rok wydania:
                            
2011                            
                         
                                            (0) Sprawdź recenzje 
            14% rabatu 
                89,22 zł
                    Cena detaliczna:  
                        104,01 zł 
                    
                                DODAJ 
                                DO KOSZYKA 
                    dodaj do schowka
                 
                
            
                    koszty dostawy
                 
                Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 89,22 zł 
        Opis produktuZasady bezpieczeństwa
                Sposób, w jaki się odżywiamy, ma ogromny wpływ na nasz organizm. Dotyczy to także układu odpornościowego. Nieprawidłowo dobrane składniki odżywcze, nieodpowiedni sposób przyrządzania potraw lub zbyt bogata w tłuszcze dieta - powodują osłabienie naszej naturalnej odporności. Autorka podaje podstawowe zasady przygotowywania racjonalnych posiłków, uwzględniając potrzeby osób, które zmagają się z chorobami nowotworowymi. Główną część książki stanowią przepisy na potrawy, które wspomagają układ odpornościowy.
             
            
        x 
         
    
            Uwaga!!!
         
        
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         
        TAK 
            NIE 
         
    
            Wybierz wariant produktu
         
         |