Bożena Granecka-Wrzosek

Okładka książki Technik hotel. Obsł. gości. Kwal.HGT.03 Podr. cz.1
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu kwalifikacji HGT.03 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Autorzy zamieścili w podręczniku informacje dotyczące klasyfikacji obi
14% rabatu
61,22
70,90 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Obsługa gości. Kwal. HGT.03. Podr. cz.2 WSIP
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu kwalifikacji HGT.03 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Autorzy wyczerpująco opisali kwestie dotyczące przestrzegania zasad zd
14% rabatu
61,22
70,90 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Obsługa gości. Kwal. HGT.03. Zb. zad. WSIP
Zeszyt ćwiczeń skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu kwalifikacji HGT.03 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Zbiór zadań. Obsługa gości w obiekcie hotelarskim to idealna publi
14% rabatu
53,28
61,70 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Pracownia hotelarska Kwalifikacja T.12 Praktyczna nauka zawodu
Publikacja przeznaczona do kształcenia praktycznego w zawodzie technik hotelarstwa realizująca treści z zakresu kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie), do wykorzystania podczas zajęć w pracowniach. Spra
14% rabatu
61,22
70,90 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Usługi żywieniowe w hotelarstwie NPP WSiP
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresuczęści 2 kwalifikacji T.12(Przygotowywanie i podawanie śniadań). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przestrzegania zasad zdrowego żywienia, przechowywania żywnośc
14% rabatu
61,22
70,90 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe WSiP
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 3 kwalifikacji T.12 (Organizacja usług dodatkowych wobiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przyjmowania i realizacji
14% rabatu
65,54
75,90 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Organizacja pracy służby pięter
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.12 (Utrzymywanie czystości i porządku w jednostkach mieszkalnych). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności rozróżnienia stanowisk pracy w dzia
45% rabatu
24,14
43,90 zł
niedostępny
Okładka książki Organizacja pracy służby pięter WSiP
Organizacja pracy służby pięterPodręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Szkoły ponadgimnazjalnePodręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.12 (Utrzymywanie czystości iporządku w
16% rabatu
37,33
44,26 zł
niedostępny
Okładka książki Organizacja pracy w hotelarstwie cz. 2 WSiP
W podręczniku wyjaśniono podstawowe pojęcia dotyczące hotelarstwa. Sklasyfikowano i scharakteryzowano bazę noclegową, wyposażenie techniczne hotelu oraz rodzaje usług hotelarskich. Omówiono zadania, organizację i technikę pracy recepcji ora
20% rabatu
34,65
43,20 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
1
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj