Organizacja pracy w hotelarstwie cz. 2 WSiP
Wydawca:
WSiP
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788302119149
EAN:
9788302119149
oprawa:
oprawa: broszurowa
format:
17x24 cm
język:
polski
liczba stron:
232
rok wydania:
2011
(0) Sprawdź recenzje
15% rabatu
34,59 zł
Cena detaliczna:
40,80 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 34,51 zł
Opis produktu
W podręczniku wyjaśniono podstawowe pojęcia dotyczące hotelarstwa. Sklasyfikowano i scharakteryzowano bazę noclegową, wyposażenie techniczne hotelu oraz rodzaje usług hotelarskich. Omówiono zadania, organizację i technikę pracy recepcji oraz służby parterowej. Ponadto przedstawiono podstawowe wymagania dotyczące kultury i etyki w hotelarstwie. Treść uzupełniają liczne pytania i zadania do samodzielnego wykonania.
Numer dopuszczenia:11/2011
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|