Okładka książki Organizacja pracy w hotelarstwie cz. 2 WSiP

Organizacja pracy w hotelarstwie cz. 2 WSiP

Wydawca: WSiP
wysyłka: niedostępny
ISBN: 9788302119149
EAN: 9788302119149
oprawa: oprawa: broszurowa
format: 17x24 cm
język: polski
liczba stron: 232
rok wydania: 2011
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
20% rabatu
34,65 zł
Cena detaliczna: 
43,20 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 34,65

Opis produktu

W podręczniku wyjaśniono podstawowe pojęcia dotyczące hotelarstwa. Sklasyfikowano i scharakteryzowano bazę noclegową, wyposażenie techniczne hotelu oraz rodzaje usług hotelarskich. Omówiono zadania, organizację i technikę pracy recepcji oraz służby parterowej. Ponadto przedstawiono podstawowe wymagania dotyczące kultury i etyki w hotelarstwie. Treść uzupełniają liczne pytania i zadania do samodzielnego wykonania. Numer dopuszczenia:11/2011
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj