Okładka książki Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe WSiP

Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe WSiP

Wydawca: WSiP
wysyłka: 48h
ISBN: 978-83-02-13632-0
EAN: 9788302136320
oprawa: Miękka
podtytuł: Szkoła ponadgimnazjalna. Kwalifikacja T.12.3
format: 17x24 cm
język: polski
liczba stron: 304
rok wydania: 2015
(0) Sprawdź recenzje
13% rabatu
65,69 zł
Cena detaliczna: 
75,90 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 65,54

Opis produktu

Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 3 kwalifikacji T.12 (Organizacja usług dodatkowych wobiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przyjmowania i realizacji zamówień usług dodatkowych, ich organizowania, sporządzania odpowiedniej dokumentacji, rozróżniania kategorii i form turystyki oraz klasyfikowania obiektów hotelarskich. Wiedza teoretyczna jest wsparta licznymi przykładami, dokumentami, ćwiczeniami i ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej zastosowania.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj