Okładka książki Usługi żywieniowe w hotelarstwie NPP WSiP

Usługi żywieniowe w hotelarstwie NPP WSiP

Wydawca: WSiP
wysyłka: 48h
ISBN: 9788302136344
EAN: 9788302136344
oprawa: Miękka
podtytuł: Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12.2
format: 17x24 cm
język: polski
liczba stron: 248
rok wydania: 2019
(0) Sprawdź recenzje
13% rabatu
61,36 zł
Cena detaliczna: 
70,90 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 61,22

Opis produktu

Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresuczęści 2 kwalifikacji T.12(Przygotowywanie i podawanie śniadań). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przestrzegania zasad zdrowego żywienia, przechowywania żywności, niezbędnych surowców, bielizny i zastawy stołowej, sporządzania jadłospisów i rozróżniania śniadań hotelowych oraz sposobów ich podawania. Wiedza teoretyczna jest wsparta licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej zastosowania.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj