Usługi żywieniowe w hotelarstwie NPP WSiP
Autor:
Bożena Granecka-Wrzosek
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 3 - 5 dni
ISBN:
9788302136344
EAN:
9788302136344
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12.2
format:
17x24 cm
język:
polski
liczba stron:
248
rok wydania:
2019
(0) Sprawdź recenzje
13% rabatu
61,36 zł
Cena detaliczna:
70,90 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 61,36 zł
Opis produktu
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresuczęści 2 kwalifikacji T.12(Przygotowywanie i podawanie śniadań). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przestrzegania zasad zdrowego żywienia, przechowywania żywności, niezbędnych surowców, bielizny i zastawy stołowej, sporządzania jadłospisów i rozróżniania śniadań hotelowych oraz sposobów ich podawania. Wiedza teoretyczna jest wsparta licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej zastosowania.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|