Child JuliaMastering the Art of French Cooking Volume Two
Autor:
Child Julia
Beck Simone
Wydawca:
Penguin Books
wysyłka: niedostępny
Soups from the garden, bisques from the sea, famous fish stews from Provence and Normandy, the real French crunchy bread, meats, vegetables and desserts in variety, all accompanied by step-by-step instructions and superb illustrations, and
19% rabatu
58,87 zł
73,00 zł
niedostępny
'This isn't just any cookery book. It is Mastering the Art of French Cooking, first published in 1961, and it's a book that is a statement, not of culinary intent, but of aspiration, a commitment to a certain sort of good life, a certain so
19% rabatu
58,87 zł
73,00 zł
niedostępny
Biblia dla miłośników gotowania - legendarne dzieło Julii Child w polskim przekładzie!Książkowa wersja kultowego, pierwszego w historii telewizji, kulinarnego reality show! Pilotażowy odcinek ,,Francuskiego Szefa Kuchni"" wyemitowano ,,w Bo
36% rabatu
25,35 zł
39,90 zł
niedostępny
Książka zawierająca przepisy na potrawy i dodatki oraz praktyczne porady dla miłośników sztuki kulinarnej. Dowodem na ich przydatność są lata doświadczenia jakimi poszczycić się mogła najbardziej znana w Stanach Zjednoczonych szefowa kuchni
36% rabatu
20,91 zł
32,90 zł
niedostępny
Pełna humoru i werwy autobiografia pierwszej w Stanach Zjednoczonych profesjonalnej szefowej kuchni, na kanwie której nakręcono niedawny przebój kinowy ""Julie i Julia"" z Meryl Streep w jednej z głównych ról. Julia Child - ""matka chrzestn
30% rabatu
27,77 zł
39,90 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|