Mastering the Art of French Cooking Volume Two
Autor:
Child Julia
Beck Simone
Wydawca:
Penguin Books
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9780241956472
EAN:
9780241956472
oprawa:
Miękka
format:
13.0x20.5cm
język:
angielski
liczba stron:
652
rok wydania:
2022
(0) Sprawdź recenzje
19% rabatu
58,87 zł
Cena detaliczna:
73,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 58,73 zł
Opis produktu
Soups from the garden, bisques from the sea, famous fish stews from Provence and Normandy, the real French crunchy bread, meats, vegetables and desserts in variety, all accompanied by step-by-step instructions and superb illustrations, and all in imperial units for British cooks.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|