Claudia Roden

Okładka książki Mediterranea. Kuchnia słońca. Przepisy śródziemnomorskie
Claudia Roden przez ostatnie 40 lat napisała ponad 20 książek kulinarnych. Otworzyła przed nami podwoje cudownego świata oliwy z oliwek, syropu z granatów czy harissy z płatkami róż, na zawsze odmieniając podejście do gotowania i jedzenia.
31% rabatu
54,91
79,99 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki The Book of Jewish Food
The Book of Jewish Food
Autor: Claudia Roden
Wydawca: Penguin Books
wysyłka: niedostępny
A result of 16 years of research, The Book of Jewish Food was originally published in 1997 when Jewish cuisine was overlooked by the food industry and enjoyed instead behind closed doors around the world. In this revolutionary book, Roden s
19% rabatu
137,10
170,00 zł
niedostępny
Okładka książki Med A cookbook
Med A cookbook
Autor: Claudia Roden
Wydawca: Ebury Press
wysyłka: niedostępny
Travel the med from the comfort of your kitchen. Claudia Roden is credited with revolutionising Western attitudes to Middle Eastern and Mediterranean food. Over thirty years on from her first Mediterranean cookbook, Claudia shares the sun-
19% rabatu
117,81
146,08 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
1
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj