Claudia RodenMediterranea. Kuchnia słońca. Przepisy śródziemnomorskie
Autor:
Claudia Roden
Wydawca:
WIELKA LITERA
wysyłka: 48h
Claudia Roden przez ostatnie 40 lat napisała ponad 20 książek kulinarnych. Otworzyła przed nami podwoje cudownego świata oliwy z oliwek, syropu z granatów czy harissy z płatkami róż, na zawsze odmieniając podejście do gotowania i jedzenia.
31% rabatu
54,91 zł
79,99 zł
Dodaj
do koszyka
A result of 16 years of research, The Book of Jewish Food was originally published in 1997 when Jewish cuisine was overlooked by the food industry and enjoyed instead behind closed doors around the world. In this revolutionary book, Roden s
19% rabatu
137,10 zł
170,00 zł
niedostępny
Travel the med from the comfort of your kitchen.
Claudia Roden is credited with revolutionising Western attitudes to Middle Eastern and Mediterranean food. Over thirty years on from her first Mediterranean cookbook, Claudia shares the sun-
19% rabatu
117,81 zł
146,08 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|