![]() Cypr: przewodnik z dodatkiem kulinarnym
Autor:
Jabłoński Piotr
Wydawca:
ExpressMap
wysyłka: 48h
ISBN:
9788381908160
EAN:
9788381908160
oprawa:
Miękka ze skrzydełkami
format:
1.4x2.0cm
język:
polski
liczba stron:
224
rok wydania:
2025
(0) Sprawdź recenzje
46% rabatu
53,64 zł
Cena detaliczna:
99,90 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 53,64 zł
Opis produktuZasady bezpieczeństwaWciągająca opowieść o słonecznym Cyprze, który zachwyca pięknymi plażami, bogatą historią i zapierającymi dech w piersiach widokami: od turkusowej wody przy wybrzeżu Pafos i Limassol, przez wysokie szczyty Gór Trodos, kończąc na starożytnych wykopaliskach i kościołach z listy UNESCO. Poznaj greckie i tureckie dziedzictwo w podzielonej Nikozji, opłyń Skałę Afrodyty, zakosztuj gwarnego życia Larnaki oraz Agia Napa i odkryj dzikie górskie zakątki. Spróbuj lokalnego sera halloumi, świeżych owoców morza i słodkiego loukoumi, popijając kieliszek lokalnego wina. Poznaj Cypr z terramare!
W przewodniku terramare znajdziesz: fascynujące opisy miejsc wartych odwiedzenia, najciekawszych atrakcji i ukrytych skarbów, mnóstwo ciekawostek w formie wyimków z tekstu, ramek, stron tematycznych, praktyczne porady i informacje o życiu w mieście oczami jego mieszkańców, dowiedz się więcej dla ciekawskich, wspaniałe zdjęcia, które pozwolą poczuć klimat miejsca jeszcze przed jego odwiedzeniem, mapy z najważniejszymi punktami, plany głównych obiektów, a dodatkowo darmową mapę w aplikacji na smartfon, praktyczny i poręczny dodatek kulinarny z informacjami o kuchni lokalnej oraz słowniczkiem przydatnych w restauracji słów i zwrotów. x
![]()
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]()
Wybierz wariant produktu
|