Dymek MartaNowa Jadłonomia Roślinne przepisy z całego świata
Autor:
Dymek Marta
Wydawca:
Marginesy
wysyłka: 48h
Nowe, poręczne wydanie superbestsellera!
Zjeździła Wietnam i Tajlandię, zmarzła w Korei, pojechała ucierać pasty curry do Indii, przejechała całe Bałkany, zgrzała się na targowiskach w Maroko i rozpływała się nad świeżym awokado w Kaliforn
43% rabatu
40,09 zł
69,90 zł
Dodaj
do koszyka
Wydanie w mniejszym, bardziej poręcznym formacie. Koniec z długimi listami trudno dostępnych składników. Dość rezygnacji z ulubionych, tradycyjnych smaków. Jadłonomia po polsku pokazuje, że kuchnia roślinna może być prosta jak barszcz i rów
39% rabatu
42,52 zł
69,90 zł
Dodaj
do koszyka
Koniec z długimi listami trudno dostępnych składników. Dość rezygnacji z ulubionych, tradycyjnych smaków. Jadłonomia po polsku pokazuje, że kuchnia roślinna może być prosta jak barszcz i równie smaczna co ruskie pierogi. W sześciu rozdziała
43% rabatu
40,09 zł
69,90 zł
Dodaj
do koszyka
Marta Dymek, autorka najgłośniejszej polskiej książki o kuchni roślinnej, powraca z długo wyczekiwaną nową książką. Tym razem w roli głównej wystąpią polskie, sezonowe warzywa w zupełnie nowej odsłonie ? w przepisach z kuchni całego świata.
31% rabatu
48,05 zł
69,90 zł
Dodaj
do koszyka
Koniec z długimi listami trudno dostępnych składników. Dość rezygnacji z ulubionych, tradycyjnych smaków. Jadłonomia po polsku pokazuje, że kuchnia roślinna może być prosta jak barszcz i równie smaczna co ruskie pierogi. W sześciu rozdziała
41% rabatu
40,93 zł
69,90 zł
niedostępny
Nowa Jadłonomia. Roślinne przepisy... w.2018
Autor:
Dymek Marta
Wydawca:
Marginesy
wysyłka: niedostępny
Nowe, poręczne wydanie superbestsellera!
Zjeździła Wietnam i Tajlandię, zmarzła w Korei, pojechała ucierać pasty curry do Indii, przejechała całe Bałkany, zgrzała się na targowiskach w Maroko i rozpływała się nad świeżym awokado w Kaliforni
43% rabatu
28,61 zł
49,90 zł
niedostępny
JADŁONOMIA KUCHNIA ROŚLINNA 100 PRZEPISÓW NIE TYLKO DLA WEGAN
Autor:
Dymek Marta
Wydawca:
Dwie Siostry
wysyłka: niedostępny
Pierwsza książka kucharska twórczyni „Jadłonomii” – najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni roślinnej. Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia? Do czego wykorzystać natkę marchewki? Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół? Od
43% rabatu
22,64 zł
39,90 zł
niedostępny
Pierwsza książka kucharska twórczyni Jadłonomii najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni roślinnej. Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia? Do czego wykorzystać natkę marchewki? Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół? Odpowi
43% rabatu
28,32 zł
49,90 zł
niedostępny
Jadłonomia - Marta Dymek Książkę Jadłonomia wydało wydawnictwo Dwie Siostry. Jest ona zbiorem przepisów i porad dotyczących wegańskiej kuchni roślinnej. Marta Dymek Weganka, autorka bloga Jadłonomia, na którym opisuje jak przygotowywać dani
45% rabatu
37,95 zł
69,00 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|