Dymek Marta

Okładka książki Jadłonomia po polsku
Jadłonomia po polsku
Autor: Dymek Marta
Wydawca: Marginesy
wysyłka: 24h
Koniec z długimi listami trudno dostępnych składników. Dość rezygnacji z ulubionych, tradycyjnych smaków. Jadłonomia po polsku pokazuje, że kuchnia roślinna może być prosta jak barszcz i równie smaczna co ruskie pierogi. W sześciu rozdziała
37% rabatu
44,35
69,90 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Nowa Jadłonomia. Roślinne przepisy... w.2018
Nowe, poręczne wydanie superbestsellera! Zjeździła Wietnam i Tajlandię, zmarzła w Korei, pojechała ucierać pasty curry do Indii, przejechała całe Bałkany, zgrzała się na targowiskach w Maroko i rozpływała się nad świeżym awokado w Kaliforni
37% rabatu
31,66
49,90 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Nowa Jadłonomia.  Roślinne przepisy z całego świata
Marta Dymek, autorka najgłośniejszej polskiej książki o kuchni roślinnej, powraca z długo wyczekiwaną nową książką. Tym razem w roli głównej wystąpią polskie, sezonowe warzywa w zupełnie nowej odsłonie – w przepisach z kuchni całego świata.
37% rabatu
44,35
69,90 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Jadłonomia
Jadłonomia
Autor: Dymek Marta
Wydawca: Dwie Siostry
wysyłka: 48h
Pierwsza książka kucharska twórczyni „Jadłonomii” – najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni roślinnej. Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia? Do czego wykorzystać natkę marchewki? Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół? Od
37% rabatu
31,66
49,90 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki JADŁONOMIA KUCHNIA ROŚLINNA 100 PRZEPISÓW NIE TYLKO DLA WEGAN
Pierwsza książka kucharska twórczyni „Jadłonomii” – najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni roślinnej. Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia? Do czego wykorzystać natkę marchewki? Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół? Od
36% rabatu
25,72
39,90 zł
niedostępny
Okładka książki Jadłonomia. Kuchnia roślinna
Jadłonomia. Kuchnia roślinna
Autor: Dymek Marta
Wydawca: Dwie Siostry
wysyłka: niedostępny
Jadłonomia - Marta Dymek Książkę Jadłonomia wydało wydawnictwo Dwie Siostry. Jest ona zbiorem przepisów i porad dotyczących wegańskiej kuchni roślinnej. Marta Dymek Weganka, autorka bloga Jadłonomia, na którym opisuje jak przygotowywać dani
37% rabatu
43,78
69,00 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
1
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj