Egon Binder

Okładka książki Zrób to sam. Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb
Untitled documentWędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi przysmakami. Piece i komory
39% rabatu
15,36
25,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Domowe wędzenie ryb Wyd.III
Domowe wędzenie ryb Wyd.III
Autor: Egon Binder
Wydawca: RM
wysyłka: niedostępny
Autor książki odkrywa wszystkie tajniki wędzenia ryb. Przedstawia gatunki idealne do wędzenia. Doradza, w jaki sposób transportować i przechowywać ryby, jak je oczyszczać, skrobać i patroszyć. Uczy także właściwego filetowania i mrożenia. S
40% rabatu
12,03
19,90 zł
niedostępny
Okładka książki Domowe wędzenie ryb Wyd. II
Domowe wędzenie ryb Wyd. II
Autor: Egon Binder
Wydawca: RM
wysyłka: niedostępny
Autor książki odkrywa wszystkie tajniki wędzenia ryb. Przedstawia gatunki idealne do wędzenia. Doradza, w jaki sposób transportować i przechowywać ryby, jak je oczyszczać, skrobać i patroszyć. Uczy także właściwego filetowania i mrożenia. S
26% rabatu
14,82
19,90 zł
niedostępny
Okładka książki Domowe wędzenie ryb
Domowe wędzenie ryb
Autor: Egon Binder
Wydawca: RM
wysyłka: niedostępny
Autor książki odkrywa wszystkie tajniki wędzenia ryb. Przedstawia gatunki idealne do wędzenia. Doradza, w jaki sposób transportować i przechowywać ryby, jak je oczyszczać, skrobać i patroszyć. Uczy także właściwego filetowania i mrożenia. S
27% rabatu
21,96
29,90 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
1
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj