Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb w.2022
Autor:
Egon Binder
Wydawca:
Multico
wysyłka: 48h
ISBN:
978-83-7763-615-2
EAN:
9788377636152
oprawa:
miękka
format:
190x130x7mm
język:
polski
Seria:
ZRÓB TO SAM
liczba stron:
120
rok wydania:
2022
(0) Sprawdź recenzje
45% rabatu
16,48 zł
Cena detaliczna:
29,90 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 16,44 zł
Opis produktu
Wędzeniejest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa
i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi przysmakami. Spis treści: Wytwarzanie dymu Piece i komory wędzarnicze Wędzenie mięsa i kiełbas Wędzenie ryb x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|