Okładka książki Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb w.2022

Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb w.2022

Autor: Egon Binder
Wydawca: Multico
wysyłka: 48h
ISBN: 978-83-7763-615-2
EAN: 9788377636152
oprawa: miękka
format: 190x130x7mm
język: polski
Seria: ZRÓB TO SAM
liczba stron: 120
rok wydania: 2022
(0) Sprawdź recenzje
44% rabatu
16,61 zł
Cena detaliczna: 
29,90 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 16,44

Opis produktu

Wędzeniejest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa
i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub
właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi
przysmakami.
Spis treści:
Wytwarzanie dymu
Piece i komory wędzarnicze
Wędzenie mięsa i kiełbas
Wędzenie ryb
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj