|   Zrób to sam. Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb
                            Autor:
                            
                                        Egon Binder
                            
                         
                        Wydawca: 
                                    Multico
                        
                     wysyłka: niedostępny 
                            ISBN:
                            
978-83-7073-441-1                            
                         
                            EAN:
                            
9788370734411                            
                         
                            oprawa:
                            
Miękka                            
                         
                            format:
                            
190x130x7mm                            
                         
                            język:
                            
polski                            
                         
                            Seria:
                            
                                            ZRÓB TO SAM
                            
                         
                            liczba stron:
                            
120                            
                         
                            rok wydania:
                            
2006                            
                         (0) Sprawdź recenzje 45% rabatu13,83 zł Cena detaliczna:  25,00 zł 
                    dodaj do schowka
                 
                    koszty dostawy
                 Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 13,85 zł Opis produktuZasady bezpieczeństwa
                Untitled documentWędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi przysmakami. Piece i komory wędzarnicze: małe urządzenia ogrodowe, do użycia na kempingu i przy łowisku ryb, wędzarnie do samodzielnego wykonania, szafy i komory wędzarnicze, jak unikać błędów w czasie wędzenia. Wędzenie mięsa i kiełbas: ważne reguły peklowania, wędzonki z wieprzowiny, baraniny, drobiu lub dziczyzny kiełbasa surowa, parzona i gotowana jaki dym do jakiej kiełbasy przepisy. Wędzenie ryb: patroszenie, czyszczenie, solenie, metody wędzenia, gatunki ryb polecane do wędzenia, przechowywanie i zamrażanie, przepisy.
             x   
            Uwaga!!!
         
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         TAK NIE   
            Wybierz wariant produktu
         |