Zrób to sam. Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb
Autor:
Egon Binder
Wydawca:
Multico
wysyłka: niedostępny
ISBN:
978-83-7073-441-1
EAN:
9788370734411
oprawa:
miękka
format:
190x130x7mm
język:
polski
Seria:
ZRÓB TO SAM
liczba stron:
120
rok wydania:
2006
(0) Sprawdź recenzje
45% rabatu
13,75 zł
Cena detaliczna:
25,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 13,75 zł
Opis produktu
Untitled documentWędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi przysmakami. Piece i komory wędzarnicze: małe urządzenia ogrodowe, do użycia na kempingu i przy łowisku ryb, wędzarnie do samodzielnego wykonania, szafy i komory wędzarnicze, jak unikać błędów w czasie wędzenia. Wędzenie mięsa i kiełbas: ważne reguły peklowania, wędzonki z wieprzowiny, baraniny, drobiu lub dziczyzny kiełbasa surowa, parzona i gotowana jaki dym do jakiej kiełbasy przepisy. Wędzenie ryb: patroszenie, czyszczenie, solenie, metody wędzenia, gatunki ryb polecane do wędzenia, przechowywanie i zamrażanie, przepisy.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|