|   Ekonomika i organizacja pracy w hotelarstwie poradnik dla nauczyciela
                        Wydawca: 
                                    Difin
                        
                     wysyłka: niedostępny 
                            ISBN:
                            
8372516529                            
                         
                            EAN:
                            
9788372516527                            
                         
                            oprawa:
                            
Miękka                            
                         
                            format:
                            
15.7x23.0cm                            
                         
                            język:
                            
polski                            
                         
                            liczba stron:
                            
127                            
                         
                            rok wydania:
                            
2006                            
                         (0) Sprawdź recenzje 19% rabatu13,73 zł Cena detaliczna:  17,00 zł 
                    dodaj do schowka
                 
                    koszty dostawy
                 Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 13,73 zł Opis produktuZasady bezpieczeństwa
                Zamieszczone ćwiczenia służą kształtowaniu określonych umiejętności, postaw i zachowań oraz pozwalają na praktyczne przyswajanie wiedzy i sprawdzanie na bieżąco efektów nauczania. Na szczególną uwagę zasługuje rozdział dotyczący nawiązywania i utrzymywania kontaktów międzyludzkich, komunikacji i rozwiązywania konfliktów (są to bowiem zagadnienia pomijane w innych publikacjach, a bardzo istotne w pracy hotelarza). Podręcznik zawiera także wykaz literatury do samodzielnego poszerzania wiedzy. W przewodniku natomiast zostały przedstawione cele lekcji, propozycje aktywizujących metod nauczania, klucz do wszystkich ćwiczeń oraz wskazówki do ich rozwiązania. Podręcznik został napisany zgodnie ze standardami wymagań egzaminacyjnych dla zawodu technik hotelarstwa, może być stosowany również przy modułowym programie nauczania.
             x   
            Uwaga!!!
         
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         TAK NIE   
            Wybierz wariant produktu
         |