Flis Krystyna

Okładka książki Technologia gastron. z towarozn. cz.2 Procner WSiP
Książka jest przeznaczona dla uczniów klas II technikum, zawód: technik żywienia, specjalność; technologia i organizacja żywienia. Została opracowana na podstawie programu nauczania P-41313-2/82 z dn. 20 X 1982 r. oraz instrukcji programowe
16% rabatu
33,84
40,46 zł
niedostępny
Okładka książki Technologia gastron. z towarozn. cz.3 Procner WSiP
Książka jest przeznaczona dla uczniów technikum, zawód: technik żywienia i gospodarstwa domowego, kucharza.Omówiono w niej potrawy półmięsne oraz ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej drobiu, dzikiego ptactwa, ryb
17% rabatu
28,04
33,80 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
1
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj