Flis KrystynaTechnologia gastron. z towarozn. cz.2 Procner WSiP
Autor:
Flis Krystyna
Procner Aleksandra
Wydawca:
WSiP
wysyłka: niedostępny
Książka jest przeznaczona dla uczniów klas II technikum, zawód: technik żywienia, specjalność; technologia i organizacja żywienia. Została opracowana na podstawie programu nauczania P-41313-2/82 z dn. 20 X 1982 r. oraz instrukcji programowe
16% rabatu
33,84 zł
40,46 zł
niedostępny
Technologia gastron. z towarozn. cz.3 Procner WSiP
Autor:
Flis Krystyna
Procner Aleksandra
Wydawca:
WSiP
wysyłka: niedostępny
Książka jest przeznaczona dla uczniów technikum, zawód: technik żywienia i gospodarstwa domowego, kucharza.Omówiono w niej potrawy półmięsne oraz ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej drobiu, dzikiego ptactwa, ryb
17% rabatu
28,04 zł
33,80 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|