Okładka książki Technologia gastron. z towarozn. cz.2 Procner WSiP

Technologia gastron. z towarozn. cz.2 Procner WSiP

Wydawca: WSiP
wysyłka: niedostępny
ISBN: 9788302028625
EAN: 9788302028625
oprawa: Miękka
podtytuł: Szkoła ponadgimnazjalna
format: 14x20 cm
język: polski
liczba stron: 296
rok wydania: 2007
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
16% rabatu
33,84 zł
Cena detaliczna: 
40,46 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 33,76

Opis produktu

Książka jest przeznaczona dla uczniów klas II technikum, zawód: technik żywienia, specjalność; technologia i organizacja żywienia. Została opracowana na podstawie programu nauczania P-41313-2/82 z dn. 20 X 1982 r. oraz instrukcji programowej P-41313-2/86 z dn. 17 VII 1986 r. w niej ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj