Technologia gastron. z towarozn. cz.2 Procner WSiP
Autor:
Flis Krystyna
Procner Aleksandra
Wydawca:
WSiP
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788302028625
EAN:
9788302028625
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Szkoła ponadgimnazjalna
format:
14x20 cm
język:
polski
liczba stron:
296
rok wydania:
2007
(0) Sprawdź recenzje
16% rabatu
33,84 zł
Cena detaliczna:
40,46 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 33,76 zł
Opis produktu
Książka jest przeznaczona dla uczniów klas II technikum, zawód: technik żywienia, specjalność; technologia i organizacja żywienia. Została opracowana na podstawie programu nauczania P-41313-2/82 z dn. 20 X 1982 r. oraz instrukcji programowej P-41313-2/86 z dn. 17 VII 1986 r. w niej ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|