Okładka książki Technologia gastron. z towarozn. cz.3 Procner WSiP

Technologia gastron. z towarozn. cz.3 Procner WSiP

Wydawca: WSiP
wysyłka: niedostępny
ISBN: 8302041655
EAN: 9788302041655
oprawa: oprawa broszurowa
format: 15x21 cm
język: polski
liczba stron: 256
rok wydania: 2007
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
17% rabatu
28,04 zł
Cena detaliczna: 
33,80 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 27,97

Opis produktu

Książka jest przeznaczona dla uczniów technikum, zawód: technik żywienia i gospodarstwa domowego, kucharza.Omówiono w niej potrawy półmięsne oraz ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej drobiu, dzikiego ptactwa, ryb, używek oraz napojów alkoholowych i bezalkoholowych. Podano zasady serwowania potraw, posiłków i napojów oraz sporządzania potraw kuchni polskiej, regionalnej i kuchni innych narodów, a także potraw dietetycznych.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj