Technologia gastron. z towarozn. cz.3 Procner WSiP
Autor:
Flis Krystyna
Procner Aleksandra
Wydawca:
WSiP
wysyłka: niedostępny
ISBN:
8302041655
EAN:
9788302041655
oprawa:
oprawa broszurowa
format:
15x21 cm
język:
polski
liczba stron:
256
rok wydania:
2007
(0) Sprawdź recenzje
17% rabatu
28,04 zł
Cena detaliczna:
33,80 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 27,97 zł
Opis produktu
Książka jest przeznaczona dla uczniów technikum, zawód: technik żywienia i gospodarstwa domowego, kucharza.Omówiono w niej potrawy półmięsne oraz ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej drobiu, dzikiego ptactwa, ryb, używek oraz napojów alkoholowych i bezalkoholowych. Podano zasady serwowania potraw, posiłków i napojów oraz sporządzania potraw kuchni polskiej, regionalnej i kuchni innych narodów, a także potraw dietetycznych.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|