Hotelarstwo Organizacja i technika pracy Poradnik dla nauczyciela
Wydawca:
Difin
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788372519238
EAN:
9788372519238
oprawa:
Miękka
format:
15.8x23.0cm
język:
polski
liczba stron:
128
rok wydania:
2011
(0) Sprawdź recenzje
19% rabatu
13,71 zł
Cena detaliczna:
17,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 13,71 zł
Opis produktu
Materiał zawarty w podręczniku dla nauczyciela został przygotowany do realizacji w warunkach szkolnych w oparciu o podręcznik z ćwiczeniami dla ucznia o tym samym tytule co poradnik, w którym zawarte są przykładowe scenariusze lekcji, dodatkowy materiał ćwiczeniowy, test z odpowiedziami i rozwiązania ćwiczeń zawartych w podręczniku dla ucznia. Proponowana w poradniku kolejność jednostek dydaktycznych jest taka sama, jak w podręczniku dla ucznia, a całość jest zgodna z podstawą programową. Układ jednostek jest taki, że z powodzeniem można wykorzystywać je w kształceniu modułowym.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|