Olimp Media
Wraz z porami roku zmienia się nasz apetyt. W tej książce podajemy przepisy na potrawy, które najlepiej smakują jesienią.Znajdziecie tu receptury na dynię, ziemniaki i kapustę ? nie tylko białą, ale też włoską, modrą oraz brukselkę. Z tych
24% rabatu
18,84 zł
24,90 zł
niedostępny
Domowe kiszenie i marynowanie Olimp Media
Autor:
praca zbiorowa
Wydawca:
Olimp Media
wysyłka: niedostępny
Zapraszamy do domowego kiszenia i marynowania! W niniejszej książce obok klasycznych receptur na kiszone ogórki i buraczki w occie prezentujemy intrygujące pomysły na rozmaite kiszonki oraz marynaty. Znajdziesz tu przepisy m.in. na kiszone
24% rabatu
22,63 zł
29,90 zł
niedostępny
Przekonaj się, że wytwarzanie nalewek i likierów wcale nie jest trudne! W niniejszej publikacji autor, propagator polskich tradycji kulinarnych, prezentuje wielokrotnie sprawdzone receptury na rozmaite nalewki i likiery głównie owocowe, ale
24% rabatu
22,63 zł
29,90 zł
niedostępny
Gdy mróz za oknem Przysmaki na zimę Olimp Media
Autor:
praca zbiorowa
Wydawca:
Olimp Media
wysyłka: niedostępny
Podajemy receptury na sycące dania jednogarnkowe z dodatkiem podnoszących temperaturę ciała przypraw - cynamonu, goździków, imbiru i chili. Ponadto prezentujemy przepisy na potrawy z bogatymi w witaminę C cytrusami, np. pomarańczową sałatkę
24% rabatu
18,84 zł
24,90 zł
niedostępny
Karp i śledź na wigilijnym stole Olimp Media
Autor:
praca zbiorowa
Wydawca:
Olimp Media
wysyłka: niedostępny
W niniejszej publikacji prezentujemy pomysły na karpia i śledzia (a także inne ryby) w różnych odsłonach. Znajdziecie tu zarówno proste receptury, w sam raz dla osób, które rzadko przyrządzają ryby, jak i bardziej wyszukane przepisy.
24% rabatu
22,63 zł
29,90 zł
niedostępny
Kuchnia rycerska i sarmacka Olimp Media
Autor:
praca zbiorowa
Wydawca:
Olimp Media
wysyłka: niedostępny
W niniejszej publikacji znalazły się receptury na goszczące na szlacheckich i magnackich stołach specjały - polewki piwne, rozmaite pieczenie oraz ryby, jadane nie tylko w dni postne.Wśród kulinarnych propozycji nie mogło oczywiście zabrakn
24% rabatu
37,74 zł
49,90 zł
niedostępny
Mięsa pieczone, smażone, wędzone
Autor:
Magdalena Drukort (red.)
Wydawca:
Olimp Media
wysyłka: niedostępny
Prezentujemy 120 przepisów na smakowite dania z drobiu, wieprzowiny, cielęciny i wołowiny.Większość z nich to receptury na specjały pieczone, ale przedstawiamy także wiele pomysłów na potrawy smażone.Ponadto proponujemy przepisy na mięsa z
24% rabatu
18,84 zł
24,90 zł
niedostępny
Knedle pierogi kluski naleśniki uczta dla smakoszy
Autor:
praca zbiorowa
Wydawca:
Olimp Media
wysyłka: niedostępny
Knedle, pierogi, kluski, naleśniki, omlety, racuchy...Dania mączne lubią chyba wszyscy !Oddajemy w Wasze ręce zbiór przepisów na rozmaite specjały z mąki, wzbogacone o różnorodne dodatki - np. owoce, warzywa, sery czy grzyby.
24% rabatu
22,63 zł
29,90 zł
niedostępny
Jak oczarować mężczyznę czyli przez żołądek do...
Autor:
Praca zbiorowa
Wydawca:
Olimp Media
wysyłka: niedostępny
Jak oczarować mężczyznę czyli przez żołądek do serca, 2011 r. : Oddajemy w Wasze ręce zbiór przepisów na specjały lubiane przez panów.Prezentujemy receptury na ""męskie"" dania obiadowe - np.. zupę kwaśno - pikantną z wołowiną czy pieczeń
24% rabatu
22,63 zł
29,90 zł
niedostępny
Przysmaki światowej sławy - Beata Woźniak
Autor:
Beata Woźniak
Wydawca:
Olimp Media
wysyłka: niedostępny
Przysmaki światowej sławy to podróż po stołach różnych krajów w poszukiwaniu rodowodu wybranych specjałów kuchni polskiej i światowej. Zbiór przepisów na najsłynniejsze potrawy sprawi, że każdy będzie mógł cieszyć się znanymi smakołykami be
24% rabatu
22,63 zł
29,90 zł
niedostępny
Domowe sery, masło i jogurt Olimp Media
Autor:
Prokopczuk Zbigniew
Wydawca:
Olimp Media
wysyłka: niedostępny
Zastanawiasz się, jak przygotować nabiał bez sztucznych dodatków ibarwników? Koniecznie przeczytaj! Znajdziesz tu receptury nie tylkowybornych serów miękkich (m.in. twarożków, mozzarelli i ricotty), lecztakże smakowitych serów twardych i pó
24% rabatu
22,63 zł
29,90 zł
niedostępny
Zapiekanki lubią chyba wszyscy. Są tak różnorodne, że nie mogą się znudzić!W niniejszej publikacji zebraliśmy przepisy na zapiekanki przyrządzane na bazie warzyw, mięsa, ryb, makaronu i ryżu. Uwzględniliśmy także zapiekane desery - np. pudd
24% rabatu
18,84 zł
24,90 zł
niedostępny
Stronę internetową autorki odwiedziło 500 000 osób! Zdrowe pieczenie tostyl życia coraz bardziej popularny w Polsce i na świecie. Przekonajsię, jak wiele wypieków można przyrządzić z ciasta drożdżowego! Sięgnijpo zbiór sprawdzonych przepisó
24% rabatu
22,63 zł
29,90 zł
niedostępny
Tradycyjny kotlet mielony? Nuuuda! Czas przełamać rutynę. Z mięsamielonego można przecież przygotować także gołąbki, pulpeciki, pieczeńrzymską i rozmaite odmiany tatara. Warto wybrać się w kulinarną podróżpo kartach tej książki - czeka tu g
41% rabatu
14,79 zł
24,90 zł
niedostępny
Mój zielnik. Kwiaty i zioła o książka przeznaczona dla wszystkich miłośników przyrody, którzy pragną lepiej poznać otaczający nas świat roślin. Wybrano gatunki ziół i kwiatów rosnące dziko na polskich łąkach, polach oraz w lasach, a nawet w
35% rabatu
19,33 zł
29,90 zł
niedostępny
Zrazy, rolady i zawijańce. Sprawdzone przepisy
Autor:
praca zbiorowa
Wydawca:
Olimp Media
wysyłka: niedostępny
Zrazy, rolady i zawijańce. Sprawdzone przepisy Prezentujemy całą gamę sprawdzonych przepisów na smakowite zrazy zawijane oraz rolady z różnych rodzajów mięsa – drobiu, wieprzowiny, wołowiny i cielęciny. Znajdziesz tu receptury m.in. na zawi
45% rabatu
10,94 zł
19,90 zł
niedostępny
Z Przysmakami wiejskiej masarni bez trudu przyrządzisz wyborne wędliny, nawet jeśli będziesz to robił pierwszy raz!
Autor niniejszej książki podaje przepisy na kiełbasy – np. węgierską czy frankfurterki – oraz mięsa gotowane, pieczone i węd
35% rabatu
19,51 zł
29,90 zł
niedostępny
Pasztety, pochodzące z Francji, trafiły do kuchni polskiej w XVII wieku. Niegdyś należały do wyrafinowanych dań, a ich przyrządzaniem zajmowali się specjalni kucharze, zwani pasztetnikami.
W niniejszej książce prezentujemy receptury na cał
29,90 zł
niedostępny
Smalec, potrawa znana od wieków, powrócił ostatnio do łask i podaje się go nawet na przyjęciach. Przekonaj się, że jest to uzasadnione!
Smalec można przyrządzać na różne sposoby i jest on naprawdę pyszny. Z tą książką przygotujesz go nie t
29,90 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
Idź do strony:
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|