Mięsa pieczone, smażone, wędzone
Autor:
Magdalena Drukort (red.)
Wydawca:
Olimp Media
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788377070338
EAN:
9788377070338
oprawa:
oprawa twarda
format:
13,5x21,2 cm
liczba stron:
128
rok wydania:
2010
(0) Sprawdź recenzje
24% rabatu
18,84 zł
Cena detaliczna:
24,90 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 18,79 zł
Opis produktu
Prezentujemy 120 przepisów na smakowite dania z drobiu, wieprzowiny, cielęciny i wołowiny.Większość z nich to receptury na specjały pieczone, ale przedstawiamy także wiele pomysłów na potrawy smażone.Ponadto proponujemy przepisy na mięsa z grilla oraz zakąski - wędzone kiełbasy i zimne wędliny, np. kabanosy czy roladę z boczku, które bez trudu przyrządzisz samodzielnie.Wśród prezentowanych w publikacji receptur znajdziesz propozycje odpowiednie zarówno na co dzień - np. schabowe zawijańce czy orientalne żeberka wołowe - jak i na uroczystą okazję - np. de volaille'a z krewetkami czy gęsinę w sosie śliwkowym.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|