Okładka książki Mięsa pieczone, smażone, wędzone

Mięsa pieczone, smażone, wędzone

Wydawca: Olimp Media
wysyłka: niedostępny
ISBN: 9788377070338
EAN: 9788377070338
oprawa: oprawa twarda
format: 13,5x21,2 cm
liczba stron: 128
rok wydania: 2010
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
25% rabatu
18,79 zł
Cena detaliczna: 
24,90 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 18,79

Opis produktu

Prezentujemy 120 przepisów na smakowite dania z drobiu, wieprzowiny, cielęciny i wołowiny.Większość z nich to receptury na specjały pieczone, ale przedstawiamy także wiele pomysłów na potrawy smażone.Ponadto proponujemy przepisy na mięsa z grilla oraz zakąski - wędzone kiełbasy i zimne wędliny, np. kabanosy czy roladę z boczku, które bez trudu przyrządzisz samodzielnie.Wśród prezentowanych w publikacji receptur znajdziesz propozycje odpowiednie zarówno na co dzień - np. schabowe zawijańce czy orientalne żeberka wołowe - jak i na uroczystą okazję - np. de volaille'a z krewetkami czy gęsinę w sosie śliwkowym.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj