|   Organizacja pracy w hotelarstwie DIFIN
                        Wydawca: 
                                    Difin
                        
                     wysyłka: niedostępny 
                            ISBN:
                            
9788376411118                            
                         
                            EAN:
                            
9788376411118                            
                         
                            oprawa:
                            
Miękka                            
                         
                            podtytuł:
                            
Technikum Szkoła policealna                            
                         
                            format:
                            
16.0x23.0cm                            
                         
                            język:
                            
polski                            
                         
                            Seria:
                            
                                            EDUKACJA
                            
                         
                            liczba stron:
                            
360                            
                         
                            rok wydania:
                            
2020                            
                         (0) Sprawdź recenzje 19% rabatu27,40 zł Cena detaliczna:  34,00 zł 
                    dodaj do schowka
                 
                    koszty dostawy
                 Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 27,40 zł Opis produktuZasady bezpieczeństwa
                Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów techników i szkół policealnych, a także dla wszystkich osób zainteresowanych pracą w hotelarstwie. Został napisany zgodnie z nową podstawą programową dla zawodu technik hotelarstwa. Jest to rozszerzona wersja podręcznika Hotelarstwo. Organizacja i technika pracy. Jego główne cele i zalety to przystępne omówienie zasad funkcjonowania rynku hotelarskiego i przedsiębiorstwa, jakim jest hotel, a przede wszystkim - przygotowanie ucznia do egzaminu zawodowego. Liczne ćwiczenia służą kształtowaniu przewidzianych w programie, potrzebnych w tym zawodzie umiejętności, postaw oraz zachowań, pozwalają na praktyczne przyswajanie wiedzy i sprawdzanie na bieżąco efektów nauczania. Książka ma jasny, przejrzysty układ; zrozumienie tematów ułatwiają liczne wykresy i tabele. Zamieszczono też słowniczek pojęć powiązanych tematycznie z hotelarstwem.
             x   
            Uwaga!!!
         
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         TAK NIE   
            Wybierz wariant produktu
         |