Organizacja współczesnej recepcji hotelowej Cześć 2 T.11.2.
Autor:
Cielecka-Jasińska Beata
Wydawca:
Difin
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788379306633
EAN:
9788379306633
oprawa:
Miękka
format:
16.0x23.0cm
język:
polski
liczba stron:
196
rok wydania:
2022
(0) Sprawdź recenzje
31% rabatu
24,25 zł
Cena detaliczna:
35,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 24,18 zł
Opis produktu
Organizacja współczesnej recepcji hotelowej. Część 2 jest podręcznikiem dla uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa i przygotowujących się do egzaminu z kwalifikacji zawodowej T.11. W publikacji znajdują się standardy związane z obsługą gości, którzy przyjeżdżają i wyjeżdżają z hotelu. Przedstawiona jest organizacja pracy w recepcji, procedury wspomagające system obsługi gości, a także zaprezentowane są druki i formularze obowiązujące w hotelu. Dodatkowo opisane są urządzenia i narzędzia używane we współczesnej recepcji.
Publikacja zawiera ciekawe ćwiczenia, dzięki którym uczeń nauczy się praktycznych sposobów przyjmowania, obsługiwania i wymeldowywania gości hotelowych.
Każdy rozdział podręcznika został wzbogacony branżowym słownictwem i zwrotami w języku angielskim, które pomogą poznać terminologię i zwroty stosowane hotelarstwie na całym świecie.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|