Podstawy produkcji zwierzęcej .Podręcznik (BPZ)
Autor:
Stanisław Lewandowski (red.)
Wydawca:
Hortpress
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788386384174
EAN:
9788386384174
oprawa:
oprawa: broszurowa
format:
14,5x20,5 cm
liczba stron:
362
rok wydania:
1997
(0) Sprawdź recenzje
23% rabatu
15,32 zł
Cena detaliczna:
20,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 15,28 zł
Opis produktu
Podręcznik dostosowany jest do programów kształcenia w technikach i zasadniczych szkołach rolniczych.
Składa się z 5-ciu części:
I - Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej
II - Anatomia i fizjologia zwierząt
III i IV - Podstawy żywienia i paszoznawstwo
V - Zoohigiena.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|