Okładka książki Podstawy  techniki cz. 1 eMPi2

Podstawy techniki cz. 1 eMPi2

Wydawca: eMPi2
wysyłka: niedostępny
ISBN: 8388933205
EAN: 9788388933205
oprawa: oprawa broszurowa
format: B5
liczba stron: 123
rok wydania: 2002
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
14% rabatu
12,85 zł
Cena detaliczna: 
15,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 12,82

Opis produktu

Podręcznik opracowano na podstawie programu bloku tematycznego ""Podstawy techniki"", ujętego w dokumentacji programowej MENiS dla liceum profilowanego, profil rolniczo-spożywczy (nr dopuszczenia LP-RS/MENiS/2002.04.30). Podręcznik obejmuje treści programowe modułów: ""Rysunek techniczny"", ""Materiałoznawstwo"", ""Części maszyn"", ""Maszyny typowe"". W rozdziale ""Elementy rysunku technicznego"" przedstawiono zasady rzutowania technicznego, widoki i przekroje, wymiarowanie. W rozdziale ""Wybrane zagadnienia z materiałoznawstwa"" ujęto treści dotyczące metali żelaznych i nieżelaznych, materiałów niemetalowych, tworzyw sztucznych, korozji, opakowań artykułów spożywczych. Rozdział ""Części maszyn"" podejmuje zagadnienia dotyczące połączeń części maszyn, omawia części maszyn stosowane w napędach i ich eksploatację. W ostatnim rozdziale ""Maszyny i urządzenia w przemyśle rolno-spożywczym"" przedstawiono informacje o maszynach i urządzeniach przepływowych, środkach transportu, urządzeniach chłodniczych, urządzeniach do podgrzewania powietrza i wody. Przedstawione treści są zilustrowane licznymi rysunkami, schematami i zdjęciami, które znacznie ułatwiają zrozumienie i utrwalenie informacji.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj