Okładka książki Produkcja pieczarki na podłożu fazy III

Produkcja pieczarki na podłożu fazy III

wysyłka: niedostępny
ISBN: 9788309010319
EAN: 9788309010319
oprawa: oprawa: broszurowa
format: 14,6x21 cm
język: polski
liczba stron: 199
rok wydania: 2008
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
25% rabatu
32,54 zł
Cena detaliczna: 
43,20 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 32,46

Opis produktu

Proces uprzemysławiania uprawy pieczarki Produkcja pieczarki to produkcja żywności Systemy uprawy Warunki techniczne produkcji pieczarki Surowce i zasady ich doboru Zbiór i przygotowanie do sprzedaży Podstawowe choroby i szkodniki oraz ich związek z warunkami uprawy
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj